Betöltés...

Panasonic SC-MAX3500EK Mikro HiFi rendszer

Ár: 212.690 Ft

AIRQUAKE BASSA robusztus basszust és rezonanciát, amelyet a bulik igényelnek, az egyedülálló Bass Reflex rendszer tovább erősíti.
Egyedülálló port-technológia tolja előre a hangokat anélkül, hogy elveszítené a hangszóró egység mögött keletkező hangok rezonanciáját.
Ez tovább erősíti a basszust, hogy rendkívül erős hangot produkáljon.

Élvezze a zenét a legjobb hangzássalA beépített előre beállított hangszínszabályzó széleskörű sokoldalúságával maximalizálhatja a különböző zenei műfajokat, mint például a Rock, a Karaoke és így tovább.
A labdarúgás mód a szórakoztatóbbá teszi a tévét. Kiválaszthatja azt a hangot, amely a legjobban megfelel az igényeinek.

Új, kifinomult és erős megjelenésű designA MAX széria első pillantásra erős benyomást kelt és kifinomultabb, modernebb megjelenést mutat.
Az anyaga két különálló, matt és fényes felületi textúrával rendelkezik, amely elegáns kontrasztot teremt és megfelel a MAX3500 minőségének és teljesítményének.
A vékony középegység rugalmasabb beállítást tesz lehetővé a szobában, például a TV alatti rackben.
Az új, kifinomult és nagy teljesítményű MAX3500 minden szobabelsőt feljavít.

Élénkebb buli a sokoldalú fényhatásokkalAz ideális parti hangulat elérése érdekében a MAX nagymértékben fejleszti világítási teljesítményét. A főegységhez újonnan hozzáadott megvilágítás forog, hogy káprázatos hatást fejtsen ki mind a szoba, mind a táncosok számára. A hangszóróegység megvilágítással erősíti a buli hangulatát.

Élvezze a Karaoke-t családjával és barátaivalA főegység két mikrofoncsatlakozóval rendelkezik, így két mikrofont csatlakoztathat a duettekhez családjával és barátaival.
A különböző funkciók megkönnyítik az énekelést, mint például a Vocal Cancel, a Key Control, a Tempo Control *, a BGM Level Control és a Mic EQ.
Az Echo funkció pedig nagy karaoke énekhatásokat eredményez. * A Tempo Control használható CD, USB és belső memóriával.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Panasonic SC-MAX3500EK Mikro HiFi rendszer" című hirdetést látja. (fent)