Betöltés...

M12 vezeték nélküli 5.0 Bluetooth-os mini fülhallgató, praktikus tokkal - telefonáláshoz, zenehallgatáshoz - fekete (BBV)

Ár: 5.990 Ft

Modern készülék kitűnő hangzással! Leváltanád a hagyományos fülhallgatódat valami modernebbre? Szeretsz zenét hallgatni útközben, de sosem találsz helyet a telefonodnak a zsinór végén? A farmered zsebéből kiesik, a táskádban nem kényelmes? Ne hagyd, hogy sérüljön a zenehallgatás élménye! A fülhallgatót csak csatlakoztatnod kell bluetooth-on keresztül a mobilodhoz, és mindenféle kábel nélkül hallgathatod kedvenc zenéidet, miközben a telefonod akár 10 méterre is lehet tőled! Jól hangzik, ugye? 3 érv a termék mellett:    extra kényelmes praktikus tokkal modern külső és belső Ezzel a mini fülhallgatóval kényelmes lesz a kirándulás, az utazás, vagy bármilyen tevékenység. Ezzel a mini fülhallgatóval kényelmes lesz a kirándulás, az utazás, vagy bármilyen tevékenység. Kényelmesen illeszkedik a fülbe Cikk: TWS-M 12. Szín: fekete Bluetooth protokoll: 5.0 Átviteli tartomány: 10 m Hangzás: sztereó Funkciók: hangvezérlés, hívás funkció, zenei támogatás. Illusztrációs videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/watch?v=Z0DqODQeD9s

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "M12 vezeték nélküli 5.0 Bluetooth-os mini fülhallgató, praktikus tokkal - telefonáláshoz, zenehallgatáshoz - fekete (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: