Betöltés...

Q Plus 8K Androidos TV okosító, 8GB RAM + 128GB ROM

Ár: 23.990 Ft

Q Plus 8K Androidos TV Okosító - A Jövő Szórakoztatása a Te Otthonodban

A Q Plus 8K Androidos TV Okosítóval mostantól egy egész új világ nyílik meg otthoni szórakozásodban. A lenyűgöző funkciók és a magas teljesítményű hardver kombinációja biztosítja, hogy minden pillanat élménnyé váljon.

Magas Teljesítményű Hardver: A Q Plus 8K TV okosító 8 GB DDR3 RAM-mal és hatalmas 128 GB ROM-mal rendelkezik. Ez a kombináció zökkenőmentes és gyors működést biztosít minden alkalmazásban és játékban, valamint elegendő tárhelyet a filmek, zenék és egyéb médiafájlok tárolásához.

Operációs Rendszer: A legfrissebb Android Pie 11.0 operációs rendszerrel a Q Plus mindig a legújabb technológiával rendelkezik. Az intuitív felhasználói felület és a könnyen kezelhető menük gondoskodnak arról, hogy minden funkció könnyen elérhető legyen.

Vezeték Nélküli Kapcsolatok: Csatlakozz a világhoz a WiFi 802.11n és Bluetooth 4.0 technológiák segítségével. A Q Plus lehetővé teszi a vezeték nélküli internetezést, streaminget és Bluetooth eszközök csatlakoztatását a kényelmes használat érdekében.

Kiváló Kép- és Hangminőség: Az HDMI 1.4b videó kimenet és az HDMI 1.4b, sztereó 3,5 mm jack és optikai SPDIF audio kimenetek biztosítják a kristálytiszta kép- és hangminőséget. Élvezd a filmeket és játékokat olyan éles és részletgazdag formában, amilyennek lennie kell.

Kiterjesztett Csatlakozási Lehetőségek: A Q Plus számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a RJ-45 Ethernet csatlakozót, USB 2.0 portokat, SD kártyaolvasót és HDMI-CEC támogatást. Az eszköz a Wifi hotspotként is működik, így mindig kapcsolatban lehet a világgal.

Könnyű Telepítés és Használat: A csomagban található minden, amire szükséged lehet. Az Android TV box, távirányító, AC adapter és HDMI kábel mind része a csomagnak. Egyszerűen csatlakoztasd a Q Plus-t a TV-dhez, és élvezd az okosítás nyújtotta előnyöket.

Az otthoni szórakozás sosem volt még ilyen kifinomult és magas szintű. A Q Plus 8K Androidos TV Okosítóval felfedezheted a szórakozás új dimenzióit a kényelmes otthoni környezetedben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Q Plus 8K Androidos TV okosító, 8GB RAM + 128GB ROM" című hirdetést látja. (fent)