Betöltés...

HP Poly Sync 20-M (USB-A) Konferenciamikrofon

Ár: 49.740 Ft

Dinamikus hangVigyen magával konferenciaterem-minőségű hangot útközben. Élvezze a figyelemre méltó hangzást a megbeszélésektől a zenéig, valamint csökkentett visszhangot és zajt, hogy tisztán hallhasson.

Úgy működik, ahogy szeretnéA programozható gomb segítségével kedvenc funkcióit – a zene lejátszását/szüneteltetését, az utolsó szám újratárcsázását és a hangasszisztenst – a keze ügyébe helyezheti – ez csak rajtad múlik. Mi a hívás állapota? Ismerje meg távolról a jól látható fénysávval.

Hordozható kihangosító és nagy teljesítményű zenei hangszóró, minden egyben.Készítsen többet, és vágjon bele – ezzel a hordozható kihangosítóval + hordozható töltővel + nagy teljesítményű zenei hangszóróval, mindez egyben.

Basszus reflex rendszer kettős passzív radiátorralÉlvezze a tisztaságot minden hívásnál a basszus reflex rendszernek köszönhetően, amely kettős passzív sugárzóval rendelkezik a természetes hangért és a mély basszusért.

Három mikrofonos tömbTapasztalja meg a konferenciahívásokat külső zajokkal és zavaró tényezőkkel. A három mikrofonos tömb az Ön hangjára összpontosít, nem a környező zajra.

Full-duplex hangAz együttműködés nehézzé válik, ha egy hang uralja a beszélgetést. A teljes duplex hangzás megkönnyíti az egyidejű beszélgetést.

Okostelefon töltőMaradjon kapcsolatban, és készen álljon a hívásokra, mivel útközben is töltheti okostelefonját USB-A porton keresztül.

Akár 20 órás akkumulátor-élettartamDolgozzon útközben – az akkumulátor készen áll a hordozható használatra, akár 20 óra beszélgetési idővel teljes feltöltéssel.

Vezetéknélküli kapcsolatÉlvezze az egyszerű csatlakozást, bárhogyan is szeretne dolgozni eszközeivel – csatlakoztassa az okostelefonokat vezeték nélkül Bluetooth®-on keresztül, vagy a számítógéphez a beépített USB-A vagy USB Type-C®️ kábellel.

Microsoft Teams tanúsítvánnyal rendelkezikA teljes Microsoft Teams-tanúsítvány a következő szintre emeli a Microsoft Teams-élményt egy gombbal, amellyel azonnal hozzáférhet az alkalmazáshoz és még sok máshoz.

Könnyen használható, érintésérzékeny kezelőszervek tiszta LED-kijelzőkkelMaradjon az irányítás a könnyen használható, érintésérzékeny kezelőszervekkel és az áttekinthető LED-jelzőkkel.

Jól látható fénysávIsmerje meg a hívás állapotát akár távolról is, a jól látható fénysávnak köszönhetően.

Zoom tanúsítvánnyal rendelkezikZoom tanúsítvánnyal rendelkező személyes USB-kihangosító a zökkenőmentes Zoom kommunikációs élményért.

A Poly szoftveren keresztüli jövőbeli frissítésekkel jobb leszIdővel jobb lesz a jövőbeli frissítésekkel a Poly szoftverrel és az informatikai csapat távfelügyeletével.
Tápellátása integrált USB kábellelEgy pillanat alatt csatlakozhat az értekezletekhez, még lemerült akkumulátorral is, az egység tápellátását is biztosító integrált USB-kábellel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "HP Poly Sync 20-M (USB-A) Konferenciamikrofon" című hirdetést látja. (fent)