Betöltés...

Homatics Dongle Q 4K - Android TV okosító

Ár: 34.290 Ft

HDMI portba dugható TV okosító Android TV rendszerrel

Ez az apró eszköz egy kiváló kiegészítője az otthoni TV rendszernek. A kezelése a magyar nyelvnek és az Android TV áttekinthető rendszerének köszönhetően rendíkül egyszerű. A távirányítóján kevés gomb van, de tökéletesen ellátja az összes funkcióját, sőt a beépített mikrofonnak köszönhetően még egy kicsit többet is.


Főbb tulajdonságok:


Android TV Q rendszer
4K képes
HDMI 2.1
Wifi 5 (ac)
Bluetooth 4.2


Kiknek ajánljuk?

Gyakorlatilag bárkinek ajánlott aki nem okostévével rendelkezik, de használna olyan alkalmazásokat a tévé készüléken keresztül, mint pl.: Netflix, YouTube, HBO GO, Filmbox stb. 

Egyszerűen a tévén található egyik HDMI portba kell csatlakoztatni magát az eszközt, illetve a csomagban található USB tápegységet csatlakoztatod és már el is indult az eszköz. Egy rövid beállítást követően (Wifi hálózatra felcsatlakozás, Google fiókkal való összekapcsolás), már használhatod is. 


Gyári Android TV rendszer található az eszközön, ezért a rendszer stabilitása illetve a frissítések rendszeressége szinte garantált.






Elképesztően gyors készülék, egy pillanatra sem akad meg, bármelyik gombra nyomsz azonnal csinálja amit kell.

A csomagban található távirányítón vannak dedikált gombok a legnépszerűbb szolgáltatásoknak mint pl.: YouTube vagy Netflix, hogy tényleg csak egy gombnyomás legyen ezeknek a szolgáltatásoknak az elindítása. Továbbá található mikrofon a távirányítón és egy dedikált Google Keresés gomb is, és magyar nyelven lehet hangutasítás útján keresni. Egyelőre angol nyelven több dolgot képes végrehajtani, de egy “Mutass vicces videókat” parancsot tökéletesen megért. Ez várhatóan a jövőben csak jobb lesz, ahogy fejlesztik a rendszert. Mivel minden frissítést azonnal megkap az eszköz, ezért nem fogsz lemaradni egyetlen új funkcióról sem amit esetleg később fog tudni a rendszer.




Természetesen a Google Play áruházból számos egyéb alkalmazást le tudsz tölteni, amik nem kísérlünk meg felsorolni, mert nagyon hosszú lenne a lista. Azonban azt mindenképpen szeretnénk kiemelni, hogy a Homastics Dongle eszközhöz lehet csatlakoztatni pl.: Xbox kontrollert. Ami azért nagyon jó hír, mert a Google Play Áruházból játékok is tölthetőek le szép számmal, és így pl. egy autós játékot az Xbox kontrollerrel tudsz vezérelni!






Portok magán eszközön (az USB tápcsatlakozón kívül) nem található, így se külső merevlemez, se pendrive nem csatlakoztatható a készülékhez. Bár ezek nem is elvárhatóak egy ekkora eszköztől. 8GB belső tárhellyel rendelkezik, de ebből kb 6GB áll rendelkezésre miután megvolt az első bekapcsolás. Ez a tárhely inkább a letölthető alkalmazásoknak van.


Mi van a dobozban?

 

VIDEÓ

Videó dekódolás: VP9 Profile-2 - 4Kx2K@60fps ; H.265 HEVC MP-10@L4.1 - 1080p@60fps ; H.264 AVC HP@L4.2 - 1080p@30fps ; H.264 MVC - 1080P @60fps ; MPEG-4 ASP@L5 up to 1080P@60fps (ISO-14496) WMV/VC-1 SP/MP/AP - 1080P@60fps ; MPEG-2 MP/HL - 1080P@60fps (ISO-13818) ; MPEG-1 MP HL - 1080P@60fps (ISO-11172) ; RealVideo 8/9/10 up to 1080P@60fps WebM - VGA

Videó fájl formátumok: mkv, .wmv, .mpg, .mpeg, .dat, avi, .mov, .iso, .mp4, .rm, .jpg, .bmp, gif stb

PLATFORM

Operációs rendszer: Android TV Q
Nyelvek: Több nyelv (magyar is!)
Előre telepített alkalmazások: Netfilx, Play Store, YouTube, Play Movie, Play Music, Live TV app

HARDVER

Chipset: Amlogic S905Y2
GPU: ARM Mali-G31 MP2
RAM: 2GB DDR3
Flash memória: eMMC 8GB

HÁLÓZAT

Wifi: 802.11 b/g/n/a/ac 2.4GHz/5GHz MIMO 2T2R WIFI 5
Bluetooth: Bluetooth 4.2


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Homatics Dongle Q 4K - Android TV okosító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb
Vga