Betöltés...

OKOS RGB LED ÉBRESZTŐÓRA, BLUETOOTH ZENELEJÁTSZÓ ÉS VEZETÉKNÉLKÜLI TÖLTŐÁLLOMÁS

Ár: 14.990 Ft

Ébredj a kedvenc zenédre! Az XM-G3 egy okos eszköz, mindent is tud: RGB LED lámpa, ébresztőóra, Bluetooth zenelejátszó és vezeték nélküli töltőállomás egyben. Az XM-G3 wireless töltő egy egyedülálló eszköz, amely ötvözi a modern designt, a praktikus funkciókat és a személyre szabás lehetőség.


A beépített RGB LED világítás lehetővé teszi, hogy személyre szabd az ébredési élményed. Választhatsz a számos előre beállított szín közül, vagy akár saját preferenciáid szerint is testreszabhatod a világítást. Például, ha nyugodt reggelre vágysz, választhatsz egy lágy, meleg színt, mint a sárga vagy a narancssárga. Ha pedig energikusabban szeretnél ébredni, választhatsz egy élénkebb színt, mint a piros vagy a kék. A készülék 7 világítási módot támogat.


A vezeték nélküli töltőfunkciónak köszönhetően könnyedén feltöltheted a Qi vezeték nélküli töltéssel kompatibilis okos telefonodat, miközben az eszköz mellett pihensz. Ez nemcsak kényelmessé teszi a reggeli rutinodat, hanem energiát is spórolhatsz vele.


A vezeték nélküli töltő modern és letisztult dizájnja kiválóan illeszkedik bármelyik belső térbe. Az elegáns és minőségi kivitelezés pedig magas szintű kényelmet és stílust biztosít.


Az töltő további funkciói közé tartozik az óra és az időzített ébresztés. Az LCD kijelzőn helyet kapott egy akkumulátor visszajelző lámpa, hogy mindig tudjuk meddig hallgathatjuk még a kedvenc zenéidet.


A zenelejátszás nem is lehetne ilyen sokoldalú, hiszen számos bemenet közül választhatunk, összekapcsolhatjuk a telefonunkkal Bluetooth kapcsolattal, lejátszhatjuk a zenéket a SD/TF kártyáról, USB eszközről vagy AUX bemenetről. A készülék két hangszórót tartalmaz, így 360 fokos szögben élvezhetjük a zenéket. A BT kapcsolaton keresztül használhatjük a wireless töltőt telefon ki hangosítóként.


Az XM-G3 wireless töltő előnyei:



Kiváló minőség: A töltő / médialejátszó kiváló minőségű anyagból készült, tartós és kopásálló, nem könnyű eltörni, és hosszú ideig használható.
Sok helyen használhatod: Legyen szó szabadidős programról, szórakozásról, irodai zenehallgatásról, beltéri programról, hálószobai vagy nappalis eseményről, a készülék bárhol megállja a helyét.
Széles kompatibilitás: Ez a zenelejátszó eszköt több eszközzel is kompatibilis, például táblagépekkel, laptopokkal, asztali számítógépekkel és mobiltelefonokkal.
Jó hanghatás: Ez az audiorendszer kiváló minőségű hangszórókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a zene élvezetét.
Vezeték nélküli töltő: A színes fényű médialejátszó wireless töltővel van felszerelve, így töltheted a telefonod zenelejátszás közben.
Számos média bemenet: Bluetooth, SD kártya, USB-A port, AUX.


Vásárold meg most a XM-G3 okos RGB LED ébresztőórát, és élvezd a személyre szabható világítás és a kényelmes töltés előnyeit!


Akkumulátor: 1200 mA


Töltési idő: 3-5 óra


Lejátszási idő: 3-5 óra


Bluetooth verzió: 5.3 Bluetooth


Átviteli távolság: 10-15 méter


Anyaga: ABS+PC


Szín: fehér


Zenei teljesítmény: 5W


Hangszóró mérete: 36mm


Vezeték nélküli töltés: 10-15 W


Méret: 145 x 59 x 155 mm



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 62 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) " OKOS RGB LED ÉBRESZTŐÓRA, BLUETOOTH ZENELEJÁTSZÓ ÉS VEZETÉKNÉLKÜLI TÖLTŐÁLLOMÁS" című hirdetést látja. (fent)