Betöltés...

Venom VS3510 Xbox Series S, USB, RGB LED Fehér konzol állvány

Ár: 15.538 Ft

Szeretné, ha Xbox Series S készüléke kitűnne a tömegből? Szeretne egy kis színt és hangulatot vinni a játéktérbe? Ha igen, akkor szükséged van a Venom LED konzolállványra Xbox Series S konzolhoz!

Ez a stílusos és sokoldalú kiegészítő hét különböző színben világítja meg konzolját, állítható fényerővel és színciklusokkal. Válasszon a piros, zöld, kék, sárga, lila, ciánkék vagy fehér színek közül, vagy hagyja, hogy az állvány automatikusan váltson az összes szín között. A színváltások fényerejét és sebességét is beállíthatja, hogy hangulatához és preferenciáihoz igazodjon.

Az állvány USB tápellátású, és egyszerűen csatlakoztatható a konzol hátuljához. Külön be-/kikapcsoló gombot tartalmaz, amellyel kikapcsolhatja a fényt. Az állvány fenntartja a hozzáférést az összes porthoz, gombhoz, szellőzőnyíláshoz és egyéb konzolfunkcióhoz, így nem kell aggódnia a játékteljesítmény veszélyeztetése miatt.

A Venom LED konzolállvány egy csodálatos központi elem a játékgépedhez, amelyet minden csapattársad irigyelni fog. Fokozza Xbox S sorozatú konzoljának megjelenését és hangulatát, és nagyszerű, magával ragadó játékhangulatot teremt. Remek ajándék is lesz barátainak vagy családtagjainak, akiknek Xbox Series S konzoljuk van.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Venom VS3510 Xbox Series S, USB, RGB LED Fehér konzol állvány" című hirdetést látja. (fent)