Betöltés...

ifi ZEN Stream Hálózati zenelejátszó - Ezüst

Ár: 186.910 Ft

Az előkelő külseje alatt a ZEN Stream egy technológiai streamer-de-force. Egyetlen célja van: egyszerűen zenét küldeni az internetről a DAC-raminőségromlás nélkül.
A PCM384/DSD256 valódi nagy felbontású teljesítményeWiFi/LAN-on keresztül. Csak adja hozzá okoseszközét távirányítóként, és már mehet is.
Optimalizált nyílt forráskódú architektúra – több dedikált platformmal működik, teljesen és tökéletesen jövőbiztos, mivel folyamatosan frissül.
Könnyű használat + audiofil megvalósítás. Kövesse egyszerű beállítási útmutatóinkat a YouTube-on. Ez a Streamers méhek térde.

A ZEN Stream a világ egyik legteljesebben optimalizált szoftverplatformja.
Az eszköz illesztőprogramjaitól kezdve a kernelen (az operációs rendszer szíve), a shell-ig (amely a kernellel kapcsolódik), az alkalmazásokig és a felhasználói felületig – minden teljesen optimalizálva van a zökkenőmentes működés és a kiváló hangteljesítmény érdekében.
A ZEN Stream kialakításának zseniális része az „Exkluzív” módok közötti választás – az egyes üzemmódokhoz rendelt egyedi beállítások a lehető legtisztább teljesítmény biztosítása érdekében. Az összes többi programot leállítják – a „szoftverrezgés” minimalizálása érdekében – ez a gyakran figyelmen kívül hagyott szempont, amely negatívan befolyásolja a számítógépes hanglejátszás minőségét.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "ifi ZEN Stream Hálózati zenelejátszó - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: