Betöltés...

Byintek P20 Mini 3D Projektor - Fekete

Ár: 139.890 Ft

Olyan kompakt projektort keres, amellyel filmeket vagy fényképeket jeleníthet meg, bárhol is tartózkodik? A BYINTEK P20 vezeték nélküli mini projektor megfelel az Ön igényeinek. Könnyű és körülbelül akkora, mint egy üdítős doboz. Kiváló képminőséget biztosít 4K-ban (kábelen keresztül), a kiváló minőségű RGB 3LED lámpa pedig 30 000 órás élettartamával tűnik ki. A vezeték nélküli működés és az 5200 mAh-s akkumulátor ideális kültéri használatra.

Kiváló képminőség
A projektor DLP kijelző technológiát használ, fényereje pedig eléri a 280 ANSI lumen fényerőt. A natív felbontás 854 x 480 p, de a projektor lehetővé teszi akár 4K felbontás megjelenítését is (kábel használatával). Így kiváló színvisszaadást, részletgazdag és tiszta képeket élvezhet. A 150"-os maximális vetítési méret és a 2500:1 kontrasztarány szintén pluszt jelent.

Kényelmes működés
A kivetítő praktikus funkcióbillentyűzettel rendelkezik, így gyorsan hozzáférhet a készülék legfontosabb funkcióihoz. A kis méret (140 x 78 x 78 mm) és az 5200 mAh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy a kivetítőt könnyedén magával vigye a szabadba vagy barátaihoz. A készülékhez egy távirányítót is mellékeltek, amely még egyszerűbbé teszi a készülék kezelését.

Még több lehetőség
A BYINTEK P20 vezeték nélküli mini projektor kompatibilis az Android OS 9.0 operációs rendszerrel, így a nagy képernyőn Netflix-videókat nézhetsz, zenét hallgathatsz a You Tube-ról és számos más alkalmazást használhatsz. A beépített 5W x 2 sztereó hangszórók felelősek a kiváló hangminőségért, így a nagyképernyőre vetíthetsz egy koncertközvetítést vagy kedvenc csapatod meccsét.

Jól megtervezett
A készülék lehetővé teszi a sarok- és függőleges trapézkorrekciót, így könnyedén korrigálhatja a projektor rossz beállításából adódó hibákat. Szintén figyelemre méltó a 44,4 dB-es halk működés, valamint a zoom funkció és az elektronikus fókusz. A készülék 2G ROM + 32G RAM memóriával rendelkezik, és kompatibilis a DC12V/2A autós töltőkkel is.

Széles körű kompatibilitás
A projektor számos porttal rendelkezik, így sokféle berendezés csatlakoztatható hozzá. Például csatlakoztathatja PS4 konzoljához, okostelefonjához, táblagépéhez, laptopjához vagy számítógépéhez, hogy nagy képernyőn élvezhesse a játékot, vagy megjeleníthesse a nyaralásról készült fényképeket. Lehetőség van U/TF meghajtó, gamepad, egér, DVD vagy hangszórók csatlakoztatására is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Byintek P20 Mini 3D Projektor - Fekete" című hirdetést látja. (fent)