Betöltés...

Xoro HRK 8760 CI+ DVB-C Set-Top box vevőegység

Ár: 28.700 Ft

A XORO HRK 8760 CI+ a nagy sikerű HRK 8750 CI+ utódja. A DVB-C vevőkészülék a német kábeltelevízió összes ingyenes csatornáját fogadja. A CI+ foglalat lehetővé teszi a titkosított csatornák vételére szolgáló modulok utólagos felszerelését.
A DVB-C műsorokat SD vagy HD felbontásban rögzítheti USB adathordozóra (PVR Ready), vagy használhatja az időeltolásos funkciót (időeltolásos televíziózás).
A HD Media Player videó-, hang- és képfájlokat játszik le NTFS és FAT32 fájlrendszerrel rendelkező USB adathordozókról. A klasszikus videokonténerek, például az MPG és az AVI mellett az MKV formátum is támogatott.
MPEG 2 az (MP@ML) és (MP@HL) határértékig
Az MPEG 4 (H.264) formátumot a High Profile Level 4 szintig a vevőegység 1080p felbontásig feldolgozza.
A HRK 8760 CI+ két USB-csatlakozót kínál. Például a PVR és Time Shift USB-tárolóeszközét a hátlapra csatlakoztathatja, és az előlapon található, könnyen hozzáférhető aljzat ezután más USB-tárolóeszközök csatlakoztatására is rendelkezésre áll.
A HRK 8760 CI+ a közszolgálati TV-csatornák HD-csatornáin kívül a CI+ modul és egy HD+ előfizetői kártya segítségével az összes HD+ TV-csatornát nagy felbontásban tudja fogadni.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Xoro HRK 8760 CI+ DVB-C Set-Top box vevőegység" című hirdetést látja. (fent)