Betöltés...

Sony DVP-SR370B DVD lejátszó

Ár: 22.100 Ft

Egyetlen kompakt egység, amelyen mindent lejátszhat.



Nagy meglepetéseket rejtő apró részletek. Élvezze a DVD mellett több lejátszási formátumot támogató rendszert. Tárolja filmjeit számítógépén vagy memóriakártya-olvasóján.



DVD-minőségű hang és kép – kisméretű, sokoldalú készülék



Kompakt kivitele miatt ezt a lejátszót elsősorban konyhába vagy hálószobába ajánljuk. Többféle formátumú film, zene és fénykép lejátszására alkalmas; az USB-portnak köszönhetően a kívánt tartalmat akár pendrive-ról vagy laptopról is lejátszhatja.



Szabadítsa ki kedvenc filmjeit és zenéit a számítógépről



Böngéssze végig mappáit, és próbálja ki, hogyan festenének régi kedvencei nagyképernyőn, surround hangzással – az USB-port segítségével. Ha csatlakoztatja a laptopját, vagy áttölti a fájlokat egy pendrive-ra, pillanatok alatt elérheti műsortárát.



MŰSZAKI ADATOK ÉS FUNKCIÓK



USB-eszközökön tárolt filmek, zene és fényképek lejátszása. Közvetlenül játszhat le tartalmakat USB-háttértárról, filmeket nézhet, zenét hallgathat, megnézheti fotóit és diasorozatait.



Formátumok széles körét képes lejátszani. Többek közt: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (a 8 cm-es DVD-t is beleértve), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC és lineáris PCM.



Válassza a gyors vagy lassú lejátszást hanggal. A normális sebesség megközelítőleg 1,5x-ösével játszhat le filmeket hanggal, csakúgy mint a képet. Tetszés szerint le is lassíthatja, hogy könnyebben követhesse a sporteseményeket.



Akár hat DVD-n képes megjegyezni a lejátszás leállításának helyét. Kezdje el a lejátszást pontosan ott, ahol abbahagyta. A lejátszó akár hat korábban játszott lemez folytatási pontját képes megjegyezni.



Elkészítheti diavetítéseit zenei aláfestéssel. A diavetítés képeit tetszése szerinti háttérzenével jelenítheti meg.



Irányítsa lejátszóját és tv-készülékét egyetlen távvezérlővel. A DVD-távvezérlővel elindíthatja a lejátszást, vagy módosíthatja a lejátszó és a tv beállításait, beleértve a be-és kikapcsolást, csatornaváltást és a hangerőt.



Helytakarékos, kompakt kialakítás. A mindössze 270 mm-es széles lejátszó rengeteg funkciót integrál egy kompakt, stílusos egységbe.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Dvd lejátszó és felvevő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sony DVP-SR370B DVD lejátszó " című hirdetést látja. (fent)