Betöltés...

Sony ECM-S1 Podcast Mikrofon

Ár: 174.660 Ft

Kompakt, könnyű, vezeték nélküli streamingmikrofon
A vezeték nélküli és vezetékes kapcsolattal egyaránt használható, hordozható ECM-S1 streamingmikrofon egy olyan kompakt méretű és könnyű, nagy teljesítményre képes termék, amely tiszta, kevés zajt tartalmazó, minimális késleltetésű, kiváló minőségű hangot biztosít az egyszerű hangfelvételhez vagy az élő streaminghez, beltéren és kültéren egyaránt.

Kiváló minőséget nyújtó mikrofonkapszulák a tiszta hangrögzítés érdekében
Kompakt mérete és kis súlya ellenére az ECM-S1 három nagy átmérőjű (14 mm) mikrofonkapszulával rendelkezik, amelyek tiszta, kiváló minőségű hang felvételét teszik lehetővé egyenletes frekvenciaátvitel mellett, különösen az alacsony és a közepes hangtartományban; a zajt ugyanakkor kiszűrik.
A nagyszerű hangminőség jelentős mértékben járul hozzá ahhoz az általános benyomáshoz, amelyet egy jól összerakott videó kelt a nézőkben.

A belső zajok alacsony szintje tiszta hangzást tesz lehetővé
A belső zaj alacsony szintje és a széles dinamikatartomány révén a mikrofon még a halk hangokat is tisztán képes érzékelni.
A streaminghez tervezett mikrofon kifejezetten úgy van beállítva, hogy a száj közelében tartva tisztán és természetesen vegye fel az emberi hang gazdag textúráit.

A jelenet szerint választható irányérzékenység
Három különböző irányérzékenységű felvételi mód áll rendelkezésre: Egyirányú, 360 fokos és sztereó.
A felhasználó a mikrofon oldalán lévő kapcsolóval választhatja ki a jelenetnek vagy a használati célnak megfelelő irányérzékenységet.

Zajcsökkentő szűrőfunkciók
A digitális zajszűrő eltávolítja a tartós háttérzajt, a mikrofon mélyhangszűrője pedig csökkenti a nem kívánt alacsony frekvenciájú zajokat (szél, légkondicionáló, rezgés).
Így az utómunka során kevesebb zajt kell kivágni, azaz hatékonyabb a munkafolyamat.

Popfilter a pattanó hangok kiszűrésére
Egy popfilter kiszűri azokat a zavaró pattanó hangokat, amelyek zárhangok kiejtésekor hallhatók, amikor a mikrofon túl közel van a beszélő szájához, így optimális körülmények között lehet felvenni az énekhangot, a narrációt és egyéb hangokat.

Kompakt, könnyű kivitel
Az ECM-S1 kompakt és könnyű mikrofont/adóegységet és vevőegységet tartalmaz, amelyek jól használhatók, és kitűnő digitális hangminőséget nyújtanak.
A mikrofon sokféle környezetben használható a fényképezőgéppel, beltéren és kültéren egyaránt.

Kezelhetőség a valós idejű megerősítésért és beállításért
Egy külön AUDIO LEVEL tárcsa révén valós időben lehet állítani az audiobemenet szintjét a felső tárcsával.
Emellett a mikrofon és a vevőegység közötti kapcsolat állapotát a LINK lámpával lehet ellenőrizni.

Jól használható többórás kültéri felvételkészítéshez
Mind a vevőegységben, mind a mikrofonban beépített akkumulátor van.
A vevőegység a közvetlen tápellátással folyamatosan használható, ha a fényképezőgép multifunkciós aljzatához (MI), PC-hez vagy egyéb eszközhöz csatlakoztatod.
Feltöltve a mikrofon kb. 13 órán át használható folyamatosan. A mikrofon hosszú ideig használható; nem kell aggódnod a lemerülés miatt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sony ECM-S1 Podcast Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)