Betöltés...

Rode VideoMicro II Elektromágneses kondenzátor mikrofon

Ár: 41.710 Ft

A Rode VideoMicro II egy ultrakompakt és könnyű, kamerára szerelhető sörétes mikrofon, amely ideális a futó videók készítői és az élő közvetítők számára, és kiváló minőségű hangfelvételeket készíthet DSLR/tükör nélküli kamerával vagy iOS/Androidos mobileszközzel. Ez a valódi sörétes mikrofon az elődjénél továbbfejlesztett szuperkardioid hangfelvételi mintázat és a gyűrűs vonalcsöves technológia (amelyet először az NTG5 professzionális sörétes mikrofonban mutattak be) révén rendkívül átlátszó és irányított hangot biztosít a TikTok és YouTube videókhoz, illetve az élő közvetítésekhez és online megbeszélésekhez.
A Plug & Go működéssel, a bonyolult vezérlők nélkül és akkumulátor nélkül a VideoMicro II a dobozból kivéve könnyen használható. Az innovatív HELIX izolációs rögzítési rendszer és a mellékelt hab- és szőrmés védők biztosítják, hogy minden felvétele kristálytiszta, ütésektől, zökkenőktől és szélzajoktól mentes legyen - akár otthon, akár útközben, a szabadban készít felvételeket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Rode VideoMicro II Elektromágneses kondenzátor mikrofon" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: