Betöltés...

Fifine AmpliGame A6V RGB Mikrofon - Kék

Ár: 25.680 Ft

Ismerje meg a streaming karakterétEzúttal nincs több klisé az USB-csatlakozásról, ez egy A-típusú csatlakozó, egyszerűen plug-and-play a Windows, a Mac és a PlayStation konzolon.
Ha akarod, a kompatibilitás kiterjeszthető a mobilodra is. De a legjobb rész a mikrofon mögött megbújó USB-port.
Úgy fog kinézni, mint egy vezeték nélküli modell, ha az asztalodra teszed. A kábel ugyanis a hátuljáról közvetlenül a számítógépedhez fog vezetni, ami jót tesz a kábelkezelésnek.

Törje elő a partidarabotA csatlakoztatás gyerekjáték, de honnan tudhatom, hogy a mikrofon készen áll-e a működésre? Pontosan ez lehet a kérdés, ha ilyen elektronikát veszel a kezedbe.
Amint áramot kap a számítógép USB portjáról, az RGB elkezd ragyogni. A fények nem csak hivalkodnak, hanem a működő szobrok jelzésére is szolgálnak.
Ezek sem maradnak mindig ugyanolyanok. A kéttónusú világítással ellátott összesen négy minta simán átmegy egy másikba, és tökéletesen beleolvad a stúdió hangulatába.

Húzza elő az összes trükköt a zsákbólMielőtt elragadtatnád magad, a személyre szabott kiegészítők még egyszer megcsapják a szemhéjadat. Ezek nem csak a jó megjelenés, hanem a teljesítmény okán is finomhangoltak.

Levehető popszűrőA mosolygós arcot ábrázoló popszűrő áttetsző. Így a mikrofon megjelenése nem lesz zavaros, ha elölről nézed. De ne tévesszen meg a vékony réteg. A nem jól kinéző, néha nem is jól működő pattogós szűrőkkel ellentétben ez elég jól elnyomja a zörejeket. Porgyűjtőként is működik, ami összegyűjti az elölről befújt port, és tisztán tartja a mikrofont.

Rögzített lengéscsillapító rögzítésMaga a mikrofon úgy tűnik, mintha a sokktartóba lenne beépítve, de ez nem így van, valójában gumiszalagokkal felfüggesztve van a helyére csíptetve. Azokkal a lengéscsillapítókkal összehasonlítva, amelyek a mikrofontestre rögzülnek, a felfüggesztés jobban elnyeli a rezgési zajokat. A szalagok pedig annyira rugalmasak és vastagok, hogy a mikrofonállványt formába tudják hozni, és nem kopik el könnyen.

MikrofonvezérlésHa streaming közben bármilyen visszajelzés érkezik arról, hogy halk vagy hangos vagy a közönségedtől vagy a csapattársaidtól, az alatta megbújó vezérlőtárcsa segít menet közben orvosolni a hangerőproblémát. Nem kell bajlódnia a számítógépes rendszer időigényes hangbeállításaival, és a streaming teljes időtartama alatt egyenletesebb hangzást kap.

Tap-to-mute gombA csapon van, ahol a legegyszerűbb megérinteni, függetlenül attól, hogy hogyan helyezi el a mikrofont, különösen kényelmes, ha a mikrofont a mellékelt állványra helyezi. De nem olyan könnyű elfelejteni, hogy elnémult, mert a szemet gyönyörködtető RGB fények ilyenkor kikapcsolnak, hogy értesítésként működjenek.

A tisztaság kiérdemli a helyét a stúdiójábanA kapszula mérete 16 mm, és a mikrofon által felvehető legalacsonyabb frekvencia 60 Hz, ez a két adat mindkettő arra utal, hogy nem az a modell, amely a rádióadásokban hallható meleg hangzást adja.
De a legtöbb helyzetben nincs szükséged túl basszusos hangra, ami összezavarja a hangodat, hiszen játékra született! Az alkalmazás sok magas hangot igényel, a csapattársaidnak jól kell hallaniuk téged még a játék hangja mellett is. A legmagasabb frekvencia 18KHz, és ez egy kicsit fel van erősítve, hogy garantálja a hangod tisztább reprodukcióját.
De mi a helyzet a háttérhangokkal? Úgy fogod kihúzni a kombót, hogy a mikrofont 5 hüvelykkel a szádba helyezed. A hangod sokkal magával ragadóbbnak fog tűnni, így kevesebb háttérzaj és kiegyensúlyozottabb hangszín lesz.
Ami a hátulról támadó billentyűhangot illeti, a kardioid mintázat fedje le a hátadat! És a távolságtartás is kiveszi a részét a zajok visszaverésében, minél közelebb kerül a mikrofon a hangforráshoz, annál távolabb van a zavaró hangoktól.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Fifine AmpliGame A6V RGB Mikrofon - Kék" című hirdetést látja. (fent)