Betöltés...

Cherry UM 3.0 Mikrofon

Ár: 38.920 Ft

A CHERRY UM 3.0 kiváló minőségű kivitelezésének köszönhetően vizuálisan is nagyon mutatós, és a robusztus, háromlábú fémállványnak köszönhetően rendkívül stabil. Legyen szó videohívásokról, streaming session-ökről vagy online játékokról - a jó kommunikáció minden fontos elem. Ha értékeli a professzionális hangzást, és nem szeretne a laptopjába, headsetjébe vagy webkamerájába épített mikrofonra hagyatkozni, a CHERRY UM 3.0 streaming mikrofon a tökéletes választás. A 96 kHz-es és 24 bites mintavételi frekvencia tiszta és részletes hangfelvételeket garantál.
USB mikrofon streaming és irodai használatraA CHERRY UM 3.0 a tökéletes podcast mikrofon kezdőknek. Tetszetős matt fekete megjelenésével, valamint masszív fémből készült háromlábú design állványával nemcsak jól néz ki, hanem abszolút robusztus is, és bármikor biztonságosan felállítható. Az UM 3.0 ideális egyetlen személy hangfelvételeinek rögzítésére, mivel kardioid polármintával rendelkezik, így ez az USB-mikrofon kiváló választás podcasthoz, streaming, játék vagy voiceover alkalmazásokhoz, illetve otthoni munka közbeni MS Teams hívásokhoz. CHERRY: Az Ön hangja.

Podcast, streaming ülés vagy videóhívás: Kiváló minőségű hangzás az UM 3.0-valHa a laptopba, webkamerába vagy headsetbe épített szabványos mikrofon hangminősége nem elegendő, a CHERRY UM 3.0 a megfelelő választás. A streaming mikrofonnal professzionálisan feljavíthatja a felvételek hangzását, és tiszta, részletes hangzást érhet el. Ráadásul ehhez nincs szükség semmilyen speciális előismeretre, és semmilyen extra szoftver telepítésére sincs szükség: A CHERRY UM 3.0 podcast mikrofon a mellékelt USB-kábel segítségével Plug & Play segítségével egyszerűen csatlakoztatható PC-hez, Mac-hez, PS4-hez vagy PS5-hez, és azonnal használatra kész.

A mikrofon egyszemélyes hangfelvételekhezA mikrofonoknál valószínűleg a leggyakrabban használt polárkép a kardioid, és ezt használja az UM 3.0 is. A hangot elölről veszi fel; a mikrofon hátulról és oldalról érkező zajokat ennek megfelelően tompítja vagy teljesen elhalványítja. Emiatt a CHERRY UM 3.0-val kiváló eredményeket érhet el egyetlen személy hangjának rögzítésekor. Ez teszi ezt a mikrofont tökéletes választássá egy videohívásban való részvételhez, egy streaming munkamenet elindításához vagy egy podcast felvételéhez az otthoni irodából.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Cherry UM 3.0 Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)