Betöltés...

Rode Lavalier II Mikrofon

Ár: 52.160 Ft

A Lavalier II egy prémium kategóriás lavalier mikrofon, amely ideális a legigényesebb audio- és videoalkalmazásokhoz. Forradalmi, alacsony profilú kialakításával, kiváló hangminőségével és professzionális funkcióival a legjobb teljesítményt nyújtja a műsorszolgáltatástól és a filmkészítéstől kezdve a podcastingig és a tartalomkészítésig. A Lavalier II tökéletesen párosítható számos audioeszközzel, köztük a RØDE Wireless GO II-vel és az AI-Micro-val, és prémium minőségű tartozékkészletet is tartalmaz.

Prémium lavalier mikrofon kiváló minőségű hangrögzítéshez broadcast, filmkészítés és tartalomkészítés alkalmazásokbanForradalmian alacsony profilú kialakítás és ultrakompakt rögzítőkapocsDiszkrét és könnyen elrejthetőMűsorszórási minőségű hangminőség lapos frekvenciaválasztással és minden irányú polármintázattal3,5 mm-es TRS reteszelő csatlakozóPrémium tartozékkészlet popszűrővel, mini szőrös szélvédővel, mikrofoncsipesszel, színes azonosító gyűrűkkel és cipzáras tokkalForradalmian alacsony profilú kialakítás
A Lavalier II forradalmian új, alacsony profilú kialakítással és ultrakompakt rögzítőkapoccsal rendelkezik. Ez az egyedülálló forma lehetővé teszi, hogy a ruházathoz simuljon, így a Lavalier II hihetetlenül diszkrét és könnyen elrejthető. Lapos kábele szintén nagyon diszkrét, és a ruházaton való átvezetést könnyedén lehetővé teszi.

Kiváló hangzás a kiváló tartalomért
Gazdag, részletes hangzást biztosít, nagyon lapos frekvenciaválasz és minden irányból kristálytiszta hangot vevő, minden irányból kristálytiszta polármintázat jellemzi, így a Lavalier II kiváló teljesítményt nyújt a műsorszóró alkalmazásoktól kezdve a filmkészítésen és tartalomkészítésen át az élő közvetítésig és még a podcastingig mindenhez.
A Lavalier II tökéletes társa a RØDE eszközöknek, köztük a Wireless GO II-nek és az AI-Micro-nak, és 3,5 mm-es reteszelő csatlakozóval rendelkezik a professzionális vezeték nélküli mikrofonrendszerekkel való használathoz.

Prémium tartozékkészlet
A Lavalier II-hez prémium tartozékkészlet tartozik, amely segít a legjobb hangzás rögzítésében minden helyzetben, valamint a mikrofon biztonságban és rendben tartásában.

A következőket tartalmazza:
Kiváló minőségű popszűrő, amely megakadályozza, hogy a nemkívánatos szélzaj vagy plosivák zavarják a felvételt.Egy mini szőrmés szélvédő a szabadban, erős szélben történő felvételekhezUltra-kompakt és sokoldalú rögzítőkapocs a Lavalier II ruházatra vagy tárgyakra történő felhelyezéséhez (kábelkezelő nyílásokkal együtt)Színes azonosító címkék a mikrofonok nyomon követéséhez a többmikrofonos összeállításoknálPraktikus cipzáras tok a mikrofonok és tartozékok biztonságos, rendezett és szervezett tárolásához

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Rode Lavalier II Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)