Betöltés...

Roccat Torch RGB Mikrofon

Ár: 54.430 Ft

LIGHT YOUR WAY
Ismerje meg a ROCCAT® Torch™ stúdióminőségű USB-mikrofont. A kettős kondenzátoros kialakítás és a 24-bites hangminőség a következő szintre emeli tartalmaidat. A kardioid, sztereó és az exkluzív Whisper hangfelvételi mintázat biztosítja az eszközöket, amelyekkel bárhol alkothat. Az érintésmentes gyors némítás azonnali vezérlést biztosít. A gémkar-kompatibilitás azt jelenti, hogy a Torch veled együtt fejlődik.

STÚDIÓSZINTŰ HANGZÁS
Kettős kondenzátoros kialakítással, 24-bites audióval és akár 48 kHz-es mintavételezéssel rendelkezik, így minden eszközzel rendelkezel, amire szükséged van a hangzás finomításához és a legjobb hangzásodhoz. A legcsendesebb suttogásodtól a leghangosabb üvöltésedig - mindezt élesen és tisztán adja vissza.

MIXER STÍLUSÚ VEZÉRLŐK
Váltogassa a hangszedési mintázatot, vagy állítsa be a hangerőt és az erősítést menet közben a professzionális keverő stílusú vezérlőkkel, amelyekkel könnyedén finomhangolhatja a beállításokat. Tartalmaz egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót a késleltetésmentes mikrofonmonitorozáshoz, biztosítva, hogy mindig úgy szólaljon meg, ahogyan szeretné.

ÉRINTÉSMENTES GYORS NÉMÍTÁS
A villámgyors vezérléshez a gesztusokkal aktiválható némítási funkció kényelmes módot biztosít az azonnali némításra a hangminőség zavarása nélkül. Az RGB-világítás és a talpon lévő praktikus kijelző egyértelműen jelzi, ha némítva vagy élőben vagy. A gesztusérzékelés távolságát is beállíthatja a bázis hátoldalán.

REAKTÍV VILÁGÍTÁS AIMO SEGÍTSÉGÉVEL
A 3 különböző RGB világítási zóna a kiválasztott mintától vagy a fáklya üzemmódjától függően változtatja a színét. Az oldalsó fénysávok vizuális jelzőként is működnek, segítve az erősítés beállítását, felfelé és lefelé mozogva, ahogy finomhangolod a tökéletességig.

ILLESZTŐPROGRAM-MENTES BEÁLLÍTÁS
Frusztrációmentes plug and play beállítás. Nincs szüksége további illesztőprogramokra vagy bonyolult szoftverekre. Mindent megkapsz, amire a dobozból kivéve szükséged van az induláshoz. Csak Ön, a számítógép és a Fáklya.

BOOM KAR KOMPATIBILIS
A Fáklya alkalmazkodik az Ön igényeihez, és együtt növekszik a beállításaival. Teljesen kompatibilis a gémkarok széles skálájával, átkonfigurálható, lehetővé téve, hogy a mikrofonmodul a karon üljön, miközben a keverő stílusú alap teljes funkcionalitása megmarad.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Roccat Torch RGB Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)