Betöltés...

Blaupunkt BB7 CD lejátszós Rádió - Fehér

Ár: 25.550 Ft

Felső töltő CD-lejátszó MP3 lejátszássalFM PLL rádió 20 állomás memóriávalTeljesítmény: 2 x 1,2 W RMSTeleszkóp rádióantennaLCD kijelzöElemmel: 6 × 1,5 V / LR14 (az elemek nem tartozékok)Tápegység: AC 230 V ~ 50 HzMéretek: 230 x 110 x 240 mmA Boombox egy olyan eszköz, amely különösen népszerű a fiatalok körében. Ennek ellenére sok rajongója van az idősebb felhasználók körében is. Ennek oka az, hogy ez az egység nagyon sok lehetőséget kínál.
A Blaupunkt BB7BK egy FM rádióvevő egy digitális PLL szintetizátor funkcióval. Ez azt jelenti, hogy a rádió hangolása nagyon egyszerű és kevés időt igényel, a rendelkezésre álló rádióállomások automatikus keresésének és mentésének köszönhetően. Sőt, akár 20 kedvenc rádióállomását tárolhatja a készülék memóriájában.
A BB7BK, amely MP3 CD-lejátszóval és USB-porttal van felszerelve a zenelejátszáshoz, olyan eszköz, amely kielégíti a zenei igényeket. Egyszerűen helyezze be a lemezt vagy a flash meghajtót az olvasóba, hogy órákon át élvezze kedvenc slágereit.
Ennek a modellnek a nagy előnye, hogy külső audioeszközöket, például MP3 lejátszót vagy laptopot csatlakoztathat hozzá a 3,5 mm-es mini-jack audio bemenet segítségével.
A felhasználók fejhallgató-kimenete is rendelkezésre áll, így még a hangos zene sem zavarja a háztartás többi tagjának mindennapi tevékenységeit.
Ez nélkülözhetetlennek bizonyul az osztálytermi órákban is, és hálózati és akkumulátor-táplálásának köszönhetően a BB7BK modell is jól fog működni piknik vagy barátokkal való találkozás során.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Blaupunkt BB7 CD lejátszós Rádió - Fehér" című hirdetést látja. (fent)