Betöltés...

Blaupunkt BB16PK hordozható 3-in-1 lejátszó Rózsaszín

Ár: 30.830 Ft

A BB16PK egy hordozható boombox, amellyel bárhol élvezheti kedvenc zenéit, és számos különböző formátumot lejátszhat. Az AUX csatlakozón keresztül CD-ket, FM-rádiót hallgathat, USB-meghajtót vagy bármilyen más hangforrást csatlakoztathat. Ezzel a modellel bármilyen analóg kazettára rögzített anyagot is lejátszhat.
Ez a hordozható rádió képes lejátszani minden audio CD-t, MP3 fájlokat tartalmazó CD-R lemezeket és újraírható CD-RW lemezeket. A lejátszó rendelkezik gyorsválasztó funkcióval, ha egy lemezen több mint 10 zeneszám található. Ez egy nagyon hasznos funkció, ha nagyszámú MP3 formátumban tárolt zeneszámot játszik le. Lehetőség van a mappák közötti váltásra is, ami megkönnyíti a kívánt zeneszám elérését. Ezenkívül lehetőség van saját lejátszási lista programozására is - egy normál lemez esetében 20, MP3-fájlok esetében pedig akár 99 zeneszám lejátszási sorrendjét is beállíthatja. Egyetlen zeneszám, egy teljes lemez, egy mappa ismétlése és véletlenszerű lejátszás is lehetséges. Az "Intro" funkció a lemezen rögzített minden egyes zeneszám első 10 másodpercét játssza le.
A beépített FM-tuner akár 40 rádióállomás tárolását is lehetővé teszi a memóriában. Lehetőség van rádióállomások keresésére és automatikus tárolására a memóriában. Van egy manuális üzemmód is, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc rádióállomásait egy szabadon választott számra mentse.
A BB16PK USB-csatlakozóval is rendelkezik a tárolt MP3-fájlokat tartalmazó adathordozók csatlakoztatásához. A lejátszó automatikusan dekódolja és lejátssza a hordozható USB-memóriakártyán tárolt dalokat. A lejátszási lehetőségek pontosan ugyanazok, mint a CD-k esetében.
Ez a boombox az egyetlen a piacon, amely kazettalejátszó funkcióval is rendelkezik. A lejátszó rendelkezik felvételi funkcióval is, így ha egy rádióműsort vagy bármilyen más anyagot szeretne rögzíteni CD-ről vagy USB-lejátszóról, akkor ez ezzel a készülékkel lehetséges.
Ezenkívül a készülékház hátulján található egy AUX-csatlakozó, amely lehetővé teszi bármely más, analóg hangkimenettel rendelkező eszköz csatlakoztatását. Egy egyszerű csatlakoztatásra van szükség, és máris élvezheti a lényegesen jobb hangminőséget.
Az AUX-kimenet mellett egy fejhallgató-csatlakozó is rendelkezésre áll, így csatlakoztathatunk egy opcionális fejhallgatót, és élvezhetjük a diszkrét zenehallgatást bármely általunk választott hangforrással.
A BB16PK beépített erősítővel rendelkezik, amelynek teljes kimeneti teljesítménye 3 W RMS, és hálózati áramról vagy 6 cserélhető elemről táplálható. Ez lehetővé teszi, hogy a készüléket asztali lejátszóként vagy hordozható szórakoztató forrásként használhassa.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Mp3 MP4 lejátszó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Blaupunkt BB16PK hordozható 3-in-1 lejátszó Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)