Betöltés...

Razer Seiren V2 Pro Mikrofon

Ár: 54.660 Ft

PROFESSZIONÁLIS HANGNEM. JELLEGZETES HANGZÁS.
Hangozz profiként, és emeld a produkciós minőséget a Razer Seiren V2 Pro-val - a dinamikus USB-mikrofonnal, amelyet a streaminggel komolyan foglalkozóknak terveztek. Akár veterán, akár leendő profi vagy, élvezd a csúcsminőségű hang tisztaságát és minőségét a csúcstechnológiás funkcióknak köszönhetően.

GAZDAG, ARANYSZÍNŰ ÉNEKHANG.
Dinamikus mikrofon.
A Razer Seiren V2 Pro hihetetlen mély hangja a profi rádiós DJ-kéhez hasonló mély, meleg minőséget kölcsönöz a hangodnak - egy gazdag, telt hangzást, amely leköti a közönséget. A hagyományos kardioid mikrofonokhoz képest nagyobb zajszűréssel is rendelkezik, így biztosítja a teljes énekhang tisztaságát.

ZAJ NEM MEGENGEDETT.
Magas passzusú szűrő.
A Razer Synapse-on keresztül aktiválható dinamikus mikrofon magas passzszűrője képes kivágni a nem kívánt alacsony frekvenciákat, például a számítógép háttérzúgását, így úgy rögzítheted a hangodat, mintha egy hangszigetelt stúdióban lennél.

IGAZÁN EGYENLETES MINŐSÉG.
Analóg erősítéskorlátozó.
A Razer Seiren V2 Pro képes automatikusan beállítani a mikrofon erősítését, hogy megakadályozza a klipszelést és a csúcsértékek kialakulását, így nem kell aggódnod a hang torzítása miatt, amikor a streaming során hangos és izgalmas lesz a helyzet.

HANGERŐ, ERŐSÍTÉS ÉS NÉMÍTÁS GOMBOK
Az alapvető hangbeállításokat kényelmesen állíthatod be a mikrofonon található, könnyen elérhető gomboknak köszönhetően.

BEÉPÍTETT LENGÉSCSILLAPÍTÓ ÉS MIKROFONSZÉLVÉDŐ
Védi a hallgatóság fülét az ütések és ütközések okozta rezgések tompításával, és megakadályozza a beszéd közbeni pukkanásokat és sziszegéseket.

Csatlakoztassa fejhallgatóját a mikrofon 3,5 mm-es csatlakozójához, hogy hallja magát beszélni, így könnyen nyomon követheti a mikrofon szintjét és cseveghet a kaotikus hangcsatornákon.Egyszerűen csatlakoztasd a dinamikus mikrofont a számítógépedhez a C-típusú USB-A-típusú kábelén keresztül, és máris kezdheted a streaminget.Hangkeverés a Razer Synapse segítségével.Mivel külön-külön beállíthatod a hangerő keverését annak, amit te hallasz, és külön annak, amit a közönség hall, így mindenféle zavaró tényező nélkül koncentrálhatsz a legjobb tartalmaid átadására. Egyszerűen rendelje a hangokat a megfelelő kimenetekhez, és egyetlen, hatékony platformon belül szabályozhatja a szinteket, amelyeken mindegyiket lejátssza.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Razer Seiren V2 Pro Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb