Betöltés...

Technisat DigitRadio 50 SE Rádió - Fekete

Ár: 24.827 Ft

Jó hangulatban kora reggel – mindenki erre vágyik. Az új DIGITRADIO 50 SE-vel, a népszerű DIGITRADIO 50 új kiadásával ez többé nem jelent problémát. Ez a rádiós ébresztőóra gondoskodik arról, hogy már este várja a következő reggelt, és tökéletes hangminőséggel ébredjen pozitív hangulatban.

Az állítható ébresztési ritmusnak köszönhetően nem kell minden este beállítani az ébresztőt, hanem reggel automatikusan felébred egy jelzőhanggal vagy kedvenc állomásával. Lehetősége van két különböző ébresztési idő beállítására is. Például egy a munkahétre és egy a hétvégére – optimálisan az Ön preferenciáira szabva.

A DIGITRADIO 50 SE mind az FM-állomásokat, mind a sokféle programot képes elérni DAB+-on keresztül. Lehetősége van akár 20 kedvenc állomás hozzáadására a kedvencek memóriájába – egyenként 10-et DAB+-hoz és 10-et FM-hez. Így mindig gyorsan előhívhatja kedvenc állomásait. A világítással ellátott, nagyméretű, szabályozható LCD kényelmesen mutatja az időt. A DIGITRADIO 50 SE praktikus USB-töltéssel is rendelkezik – így készülékei bármikor feltölthetők kábelen keresztül a rádión keresztül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Technisat DigitRadio 50 SE Rádió - Fekete" című hirdetést látja. (fent)