Betöltés...

Csomagolássérült - Samsung UE32T5302CEXXH Full HD Smart LED TV 32" #fekete

Ár: 84.990 Ft

A termék csomagolássérült! Kedvenc TV műsoraid és filmjeid életre kelnek. A gazdag és élénk Full HD felbontás a HD TV-k felbontásának kétszeresét nyújtja. Ahhoz, hogy számos tartalmat fedezz fel, csak egy távirányítóra van szükséged. A set-top boxtól kezdve a játékkonzolon át az alkalmazásokig, Élő TV-ig, mindent irányíthatsz vele.

Hirdetések és ajánlások a Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön
A Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön - beleértve az okostévéket is - hirdetések és ajánlások jelennek meg a felhasználók számára, amelyek segítik őket a tartalmak, alkalmazások és márkák felfedezésében. Ezek a hirdetések alkalmazáscsempék (ún. Ad Tile) vagy bannerek formájában, illetve egyes Samsung alkalmazásokon belül jelenhetnek meg. A felhasználó a Privacy Choice alkalmazáson keresztül bármikor egyszerűen kikapcsolhatja az érdeklődésalapú hirdetések fogadását; ezzel együtt általános jellegű hirdetések továbbra is megjelenhetnek. A hirdetések elérhetősége, a hirdetési formátum és a hirdetési kampányok régiónként, modellenként és modellévenként változhatnak.

HDR
A Nagy dinamikus tartomány magasabb szintre emeli a tévé fényének szintjét, így élvezheted a széles színpalettát és a sötét jelenetek részleteit is.

Purcolor
A PurColorral a videózás olyan élménnyé válik, mintha te is részese lennél a jelenetnek. Lehetővé teszi, hogy a TV-n az optimális képteljesítmény érdekében kifejeződjön a széles színskála, és magával ragadó megtekintési élményt nyújtson.

Távoli hozzáférés
Végezd el otthon, a TV-den az irodai munkát! A Távoli hozzáférés lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül tükrözd a számítógép képernyőjét a TV-képernyőn. Egyetlen gombnyomással az irodai számítógépeden a Microsoft Office 365 segítségével elérheted a fájlokat, dokumentumokat, amelyeken otthonod kényelmében dolgozhatsz.

Ultra Clean View
Az Ultra Clean View kiváló minőségű képeket biztosít, kevesebb torzítással, az eredeti tartalom elemzésére fejlett algoritmust használ és továbbfejlesztett részleteket tár eléd.

Kontraszt fokozás
A Kontraszt fokozás életre kelti a sík képet a kontraszt beállításával, kiváló képet biztosít a mélységgel.

Vékony
Ez a tökéletesen vékony kialakítás kiválóan olvad bele a lakásod enteriőrjébe, és emeli annak fényét.

Illeszkedik otthonod ökoszisztémájába
Összekapcsolt élet. A Samsung TV hatékonyan együttműködik az Amazon Alexával és az AirPlay 2-vel.

Amazon Alexa
Az új Samsung TV együttműködik az Alexával, megkönnyítve ezzel a mindennapjaid. Könnyen összekapcsolja eszközeid, amelyen engedélyezted az Alexa használatát. A Samsung TV-vel való kompatibilitás miatt megkérheted Alexát a TV-d bekapcsolására, csatornaváltásra, a hangerő szabályozására és számos egyéb dologra.

Google Asszisztens
Ezentúl a Samsung TV együttműködik a Google asszisztenssel, hogy még csak a kezedet se kelljen megmozdítanod. Vált a csatornák között, szabályozza a hangerőt, szabályozza a visszajátszást és számos egyebet, mindezt hanggal.

Airplay 2
A beépített AirPlay 2-vel streamelhetsz és megoszthatsz tartalamakat, közvetlenül Apple készülékedről. Samsung TV-den hatékonyan játssza le videóid, zeneszámaid, jeleníti meg képeid és egyéb tartalmaid iPhone, iPad és Mac készülékedről.

Jellemzők:
- Kijelző méret: 32 "
- Képátló: 81,00 cm
- Kijelző típus: LED
- Kijelző felbontás: 1920x1080
- Smart: Igen
- Tuner: DVB-T2, DVB-C, DVB-S2. CI+
- Hangszóró: 10W
- Teletext: Igen
- Funkciók: EPG
- Készenléti fogyasztás: 0,50 watt
- Üzemi fogyasztás : 75,0 watt
- Energia osztály 2021.: F
- Komponens: 1 db
- USB 2.0 be: 1 db
- HDMI be: 2 db
- CI kártya foglalat: Igen
- LAN: Igen
- Optikai hang ki: Igen
- WiFi: Igen
- Szélesség (max.): 73,74 cm
- Magasság (max.): 46,54 cm
- Mélység (max.) : 15,05 cm

Garancia:
- 24 hónap

EAN: 8806094908565

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Csomagolássérült - Samsung UE32T5302CEXXH Full HD Smart LED TV 32" #fekete" című hirdetést látja. (fent)