Betöltés...

Hisense 55A6K 4K UHD VIDAA Smart LED Televízió, 139 cm

Ár: 124.999 Ft

97%-os képernyő/test arányElőlap nélkül három, gazdagabb, magával ragadó megtekintési élményt nyújtva.

Soha ne hagyj ki egy részletet semA kép legsötétebb és legvilágosabb területein elveszett részletek megmaradnak, dinamikusabb megjelenést biztosítva.

8,29 millió képpontA 3840 x 2160 pixeles Ultra HD valódi 4K felbontást biztosít több mint 8 millió képponttal. Több pixel, további részletek.

3D magával ragadó hallásHangoptimalizálás a részletesebb és tisztább hangzás érdekében a magával ragadó, természetes és élethű hangok széles skálájában.

4x 2K felbontásTekintse meg, miről maradt le az éles, tiszta képen, amely a Full HD felbontásának 4-szerese.

Ne hagyjon ki semmilyen akciótAmikor Hisense TV-je sportjelet észlel, Sport módba kapcsol a magával ragadó élő stadionélmény érdekében.

Minimálisra csökkenti a játék késésétA Game Mode + Auto Low Latency Mode (ALLM) beállítja a TV beállításait a zökkenőmentes játékmenet érdekében. Megszakítás nélküli játék és nincs késés.

Több mint 150 ország 15 millió családdalKönnyen kezelhető intelligens testreszabható felület. Kérhet videókat, beleértve a Netflixet, a YouTube-ot, a Prime Video-t stb.

Úgy hangzik, mint a mozi12 + 12 Watt audio kimenet, elviszi a moziba.

4x Power BoostEngedje meg a tv-készüléknek, hogy a másodperc töredéke alatt dinamikusan alakítsa át az adatokat mozgóképpé.

3x gyorsabbA jobb képhez és a nagyobb felbontáshoz gyorsabb wifi-sebességre van szükség, hogy ne legyen puffer a nézés közben.

360°-os vezérlés minden szögbőlIrányítsa a tévéjét, függetlenül attól, hogy melyik irányba mutat.

Nyomja meg a Smart Made Simple gombotCsak nyomja meg az 1 gombot, és beszéljen, a TV elvégzi a többit.

A kék és a besugárzás arányaA TÜV Rheinland által tanúsított Hisense TV bizonyítottan hatékonyan csökkenti a károkat és védi a szemet a kékfény arány csökkentésével, még hosszú nézés után is.

Anyview CastVezeték nélkül streamelje filmjeit, zenéit és képeit mobileszközéről TV-jére.

További lehetőségekKiválóan alkalmas kábeles, műholdas, streaming vagy ingyenes TV-nézéshez HDTV antennával.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Hisense 55A6K 4K UHD VIDAA Smart LED Televízió, 139 cm" című hirdetést látja. (fent)