Betöltés...

TESLA MediaBox XA300 Android TV

Ár: 29.990 Ft

A megbízható TESLA MediaBox XA300 multimédiás központ a jól ismert Android TV™ operációs rendszerrel összekapcsolhatod otthonodat a korlátlan szórakozás világával a Google Play számos alkalmazásán keresztül. A Google-tanúsítvány biztosítja a zökkenőmentes működést és az alkalmazásfrissítéseket. Így könnyen hozzáférhetsz sorozatok és filmek százezreihez a különböző streaming szolgáltatásoktól és online kölcsönző cégektől.


Beépített Chromecast
Könnyű tartalommegosztás mobilról és táblagépről
A Chromecast built-in™ technológia lehetővé teszi a multimédiás szórakoztatás és alkalmazások streamelését telefonról, táblagépről vagy laptopról közvetlenül a tévére vagy a hangszórókra. Így kivetítheted a nyaralási fotókat, lejátszhatsz egy filmet a Netflixről vagy egy kedvenc dalt a YouTube-ról. És mindez anélkül, hogy kábelt kellene csatlakoztatni – minden vezeték nélkül történik.
A használat egyszerű – a TESLA MediaBox XA300-zal azonos Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott mobileszközön nyiss meg egy Chromecast-kompatibilis alkalmazást. Ezután érintsd meg a Chromecast ikont, és ennyi. Néhány pillanat múlva az eszközön lévő tartalmak átkerülnek a képernyőre. Lehetnek fényképek, videók, zenék és támogatott alkalmazások. Folytathatod a munkát és bármi mást a mobilon, miközben a kiválasztott multimédiás tartalmat lejátszod a TV-n.

Telefon tükrözése a TV-re
A Google Home alkalmazáson keresztül egy másik nagyszerű funkció is használható, a mobileszköz tartalmát közvetlenül a képernyőre tudod tükrözni. Így könnyedén átviheted ugyanazt a tartalmat, ami a mobilodon van, azaz bármilyen alkalmazást, játékot vagy internetböngészőt.

Mobiltelefon távirányítóként
A Chromecast beépített funkciója lehetővé teszi a MediaBox vezérlését mobiltelefonról vagy táblagépről a Google Home alkalmazáson keresztül. Telefon általában mindenkinél van, így nem kell klasszikus távirányítót keresni.

Alkalmazások a család minden tagjának
A TESLA MediaBox XA300-zal a kicsik és nagyok sem fognak unatkozni. A filmek és sorozatok előre fizetett online videokölcsönzőn keresztül nézhetők meg a Disney+, az HBO MAX, a VOYO.cz, az iVysílání, a Prime Video (Amazon) és még sokan mások. A klasszikus, archív TV-állomások IPTV-szolgáltatásokat is kínálnak: Skylink Live TV, Telly, AntikTV, Vodafone TV, T-Mobile TV GO, SledovaniTV, Lepší.TV, Kuki és mások. A YouTube, a Spotify vagy a Deezer alkalmazások végtelen mennyiségű zenét biztosítanak. Valóban sok elérhető – TV List, Kodi, Google Meet, Red Bull TV.
Alkalmazások gyors és egyszerű letöltése a Google Playről* – az alkalmazások TV-n való használatra vannak optimalizálva, és csatlakoztatott egér vagy billentyűzet nélkül egyszerűen vezérelhetők.

Kompakt méretek
A multimédiás doboz mérete ideális a TV mögé történő szállításhoz vagy elrejtéshez. Csatlakoztasd a TV-hez a beépített HDMI-kimenetet, és tápláld a mellékelt adapterrel. A távirányító Bluetooth technológiával kommunikál a készülékkel, nincs szükség közvetlen célzásra és jelentősen megnő a jel hatótávolsága.

Tökéletesen éles 4K kép
Nézz filmeket, sorozatokat vagy videókat kiváló minőségben az Ultra HD 4K felbontásnak és a HDMI 2.1 legújabb verziójának köszönhetően. Ezenkívül a HDR technológia gondoskodik a nagy kontrasztú dinamikáról, hogy valósághűbbé tegye a képet, mintha élőben látnád.

Hang Keresés
A távirányító beépített mikrofonnal van felszerelve. Csak nyomd meg a színes gombot a mikrofon aktiválásához. A kimondott parancs ezután néhány másodpercen belül átíródik szöveggé. Így kereshetsz például időjárás-előrejelzést, videoklipet a YouTube alkalmazásban, illetve alkalmazást a Google Playen.

Nagy teljesítmény a zavartalan működésért
A megbízható ARM Cortex-A35 processzor 2 GB RAM-mal kombinálva még az igényes tartalomhoz is megfelelő teljesítményt nyújt Ultra HD felbontásban. A H.265 (HEVC) kodek támogatása ezután alacsonyabb adatfelhasználást biztosít a képminőség megőrzése mellett.

Internet kapcsolat
A multimédiás központ DualBand Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatható az internethez. Ezért támogatja mind a lassabb 2,4 GHz-et, mind a gyorsabb és modernebb 5 GHz-et.

Bluetooth technológia
A Bluetooth technológiának köszönhetően például vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet, játékvezérlőt és egyebeket csatlakoztathatsz a készülékhez.


64 bites négymagos ARM® Cortex™ A35 processzor @ 2004 MHz
ARM G31™ MP2 GPU
Android TV 11 operációs rendszer
2 GB DDR4 memória
16 GB eMMC belső memória
DualBand 802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5G Wi-Fi
Bluetooth 5.0 - támogatja a vezeték nélküli billentyűzet, egér vagy játékvezérlő csatlakoztatását
HDMI-CEC funkció
felbontás akár Ultra HD 4K (60 Hz)
HDR10+, HDR10, HLG HDR feldolgozás támogatása
hardveres dekóderek
AV1 MP-10@L5.1 4Kx2K@60fps-ig
VP9 Profil-2 4Kx2K@60fps-ig
H.265 HEVC MP-10@L5.1 4Kx2K@60fps-ig
AVS2-P2 profil 4Kx2K@60fps-ig
H.264 AVC HP@L5.1 4Kx2K@30fps-ig
MPEG-4 ASP@L5 1080P@60fps-ig (ISO-14496)
WMV/VC-1 SP/MP/AP 1080P@60fps-ig
AVS-P16(AVS+) /AVS-P2 JiZhun profil akár 1080P@60fps
MPEG-2 MP/HL akár 1080P@60fps (ISO-13818)
MPEG-1 MP/HL akár 1080P@60fps (ISO-11172)
RealVideo 8/9/10 akár 1080P@60fps
videó támogatás több nyelven és formátumú feliratokkal
MJPEG és JPEG dekódolás korlátlan pixelfelbontással (ISO/IEC-10918)
videó kódoló - Amlogic Video Engine (AVE) speciális hardveres dekóderekkel és SW H.264/VP8 kódolókkal
dekódoló formátum HD MPEG1/2/4, H.265/H.264/HEVC, VC-1/WMV, AVS, AVS+, AVS2 RealVideo, AV1, MP-10, VP9 profil, RM, RealVideo8/9/10
CENC ClearKey támogatás, Google Widevine Modular DRM, Microsoft Playready DRM
a Google Play alkalmazások széles skálája*
hang Keresés
támogatja az online firmware-frissítést (OTA)
a hivatalos e-shop vásárlásával TESLA Premium szolgáltatást kap


Méretek

méretei 68 x 68 x 14 mm
súlya 50 g


Bemenetek/kimenetek

1x HDMI 2.1
1 x USB 2.0
1x Micro USB bemenet


A csomag tartalmaz

TESLA MediaBox XA300 - multimédiás lejátszó Android TV-vel
távirányító
(okos mikrofonnal, beleértve a Google Asszisztens gombot is – kényelmes hangvezérléshez és hangalapú kereséshez, anélkül, hogy a tévére kellene célozni)
hálózati adapter (5V / 1A)
2x AAA elem
használati utasítás


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "TESLA MediaBox XA300 Android TV" című hirdetést látja. (fent)