Betöltés...

Professzionális Irányított Kondenzátor Mikrofon/Kameramikrofon, vetetékes stereo, vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, videofelvételhez, SLR fényképezőgép és DV kompatibilis, fekete

Ár: 10.990 Ft

A Professzionális Irányított Kondenzátor Mikrofon/Kameramikrofon 1/4"-es menetével könnyen videókamerára rögzíthető és egy tökéletes választás videófelvételek hangfelvételeinek rögzítéséhez. Beépített erősítővel rendelkezik, így ez a kondenzátor mikrofon kiemelkedően magas hangminőséget biztosít még a kisebb hangoknak is.



Főbb jellemzői:

1.) Kiváló Hangminőség: Ez a professzionális stereo mikrofon kiemelkedő hangminőséget biztosít. Tiszta és éles sztereó hangfelvételeket készíthet az irányított vezetékes mikrofon segítéségel.

2.) Univerzális Kompatibilitás: Kompatibilis a legtöbb SLR fényképezőgéppel és digitális videokamerával (DV). Rugalmas csatlakozóinak köszönhetően könnyen csatlakoztatható különböző eszközökhöz.

3.) Videókészítéshez Optimalizált Kialakítás: A mikrofon speciálisan kialakított a videofelvételekhez, élő közvetítésekhez, interjúkhoz és vlogginghoz. A kiváló irányítással és zajszűréssel garantálja a professzionális hangfelvételeket minden helyzetben.

4.) Könnyű és Kompakt Kialakítás: A könnyű súlyának és kompakt kialakításának köszönhetően könnyen hordozható és használható bármilyen helyzetben.

5.) Beépített Zajszűrő Rendszer: A mikrofon tartalmaz egy beépített zajszűrő rendszert, ami csökkenti a környezeti zajokat és megakadályozza a mikrofon gerjedését. Így tiszta hangfelvételeket készíthet vele.

6.) Tápellátás és Csatlakozás: A kondenzátoros mikrofon kényelmesen működik az elemből kapott tápellátással. A csatlakozáshoz a standard 3,5 mm-es jack csatlakozót használhatja.

Csomag tartalma:
1 x Vezetékes Mikrofon
1 x CR2 elem
1 x Felhasználói útmutató


Tulajdonságok:
Vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, valamint videófelvételhez javasoljuk.
Sztereó hangfelvétel készítésére alkalmas.
Beépített erősítővel rendelkezik.
1/4"-es menetével könnyen videókamerára/fényképezőre rögzíthető.


Mikrofon adatai:
Interfészei: 3.5mm jack audio
Be-/Kikapcsoló gomb
Bekapcsolt állapotot jelző LED
Jel érzékenység

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Professzionális Irányított Kondenzátor Mikrofon/Kameramikrofon, vetetékes stereo, vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, videofelvételhez, SLR fényképezőgép és DV kompatibilis, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések