Betöltés...

Razer Seiren V2 X asztali talpas mikrofon fekete (RZ19-04050100-R3M1)

Ár: 36.290 Ft

TISZTÁN HALLHATÓSÁG, AMELY HATÁST GYAKOROL

Tűnjön ki a tengernyi streamer közül a tisztasággal, amely átvág a zajon. Legyen hallható a Razer Seiren V2 X-szel - egy USB-s kondenzátor mikrofonnal, amely tökéletes bármilyen streaming-beállításhoz, és tele van minden szükséges technológiával, hogy a hangja valóban életre keljen.





 

A TERMÉSZETES TISZTASÁG

25mm kondenzátor mikrofon

A mikrofon lenyűgöző érzékenysége képes nagyfokú pontossággal rögzíteni a hangját, különösen a magasabb frekvenciákon, így biztosítva, hogy mások számára úgy szólaljon meg, mintha csak személyesen ott lenne.





 

LEGYEN SZUPER TISZTÁN HALLHATÓ

Szuperkardioid felvételi minta

USB-s kondenzátoros mikrofonunkat úgy terveztük, hogy elnyomja a hátulról és oldalról érkező zajokat, így tisztán rögzíti a hangját anélkül, hogy felvenné a háttérhangokat, például a gépelés vagy az egérkattogás zaját.





 

VALÓBAN EGYENLETES MINŐSÉG

Analóg limiter

A Razer Seiren V2 X képes automatikusan beállítani a mikrofonerősítést, hogy megakadályozza a clipping-et és a csúcsértékek kialakulását, így nem kell aggódnod a hang torzítása miatt, amikor a streaming során hangos és izgalmas lesz a helyzet.





 

ERŐSÍTÉS ÉS NÉMÍTÁS GOMBOK

A mikrofonon található, könnyen hozzáférhető gomboknak köszönhetően kényelmesen beállíthatja az alapvető hangbeállításokat.

BEÉPÍTETT REZGÉSTOMPÍTÁS

Védi a hallgatóság fülét az ütések és ütközések okozta rezgések tompításával.

MIKROFON FIGYELÉS

Csatlakoztassa fejhallgatóját a mikrofon 3,5 mm-es csatlakozójához, hogy hallja saját magát beszélni, így könnyedén nyomon követheti a mikrofon szintjét és cseveghet a kaotikus hangcsatornákon.

PLUG AND PLAY

Egyszerűen csatlakoztassa a kondenzátoros mikrofont a számítógéphez a C-típusú - USB-A típusú kábelén keresztül, hogy elkezdhesse a streamet.

 

TELJES AUDIO IRÁNYÍTÁS

Audio mixelés a Razer Synapse-szel

Mivel külön-külön beállíthatja a hangerő keverést annál, amit Ön és a hallgatóság hall, így a legjobb tartalmak átadására összpontosíthat, mindenféle zavaró tényező nélkül. Egyszerűen rendelje a hangokat a megfelelő kimenetekhez, és egyetlen, hatékony platformon belül szabályozhatja a lejátszási szinteket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Razer Seiren V2 X asztali talpas mikrofon fekete (RZ19-04050100-R3M1)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb