Betöltés...

AX SoundPath lite+ internet/DAB/FM

Ár: 31.151 Ft

DAB / FM és internet rádió egyben beépített akkumulátorral

Ez a remek hordozható rádió szinte minden funkciójában megegyezik a népszerű Opticum TON 4 típussal, csupán a színben van eltérés. Nagyon egyszerű a kezelése a beépített LCD kijelzőnek köszönhetően és a magyar nyelvű menürendszernek köszönhetően.


Főbb tulajdonságok:


DAB és FM vétel
Internet rádió vétel (Wifi kapcsolaton keresztül)
Médiaszerverről való zenelejátszás
Bluetooth hangszóróként is használható
Beépített akkumulátor




Kiknek ajánljuk?

Ez egy remek internetrádió amit szinte bárhol lehet használni ahol van elérhető vezeték nélküli internet kapcsolat. Természetesen DAB és FM vételre is használható, ha a kedvenc rádió csatornáid elérhetőek FM vagy DAB vétellel. Maximum 99 kedvenc FM és további 99 internet rádió csatornát tudsz elmenteni, hogy mindig “kéznél legyenek” a kedvenc zenéid és műsoraid.


Az internet rádió csatornák listáját akár műfaj szerint is kereshetsz, így ha egy bizonyos típusú zenére vágysz, szinte biztos, hogy néhány perc alatt találsz megfelelő csatornát. Ha csak magyar nyelvű csatornákat szeretnél hallgatni, akkor van lehetőséged megjeleníteni az összes magyar nyelvű internet rádió csatornákat, így lesz lehetőséged azokat hallgatni amiket szeretnél.


A beépített akkumulátornak köszönhetően bárhová magaddal viheted, akár műhelybe, akár a kertbe vagy horgászathoz. Maximum 8 óra használati időt képes biztosítani a 2000mAh kapacitású akkumulátor. 


Található ezen az internet rádión 3,5mm Jack csatlakozó is, ezért akár fülhallgatóval is használhatod. De lehetőség van arra is, hogy ezt a készüléket használd Bluetooth -os hangszóróként, mivel rá lehet csatlakozni akár okostelefonnal is.


Lehetőség van arra is, hogy egy már meglévő médiaszerverről hallgass zenét, ami nagyon kényelmes megoldás olyan felhasználóknak akik rendelkeznek otthon nagy mennyiségű zenével. 


Az USB csatlakozón keresztül lehet tölteni egy a csomagban található USB kábellel számítógéphez vagy akár egy okostelefonhoz kapott hálózati töltőbe bedugva.


Magyar nyelvű használati utasítás letöltéshez KATTINS IDE


Mi van a dobozban?

 


Első bekapcsolás utáni teendők

 

WLAN hálózat: IEEE802.11b/g/n
WLAN hálózat frekvencia tartomány: 2412MHz - 2484MHz
WLAN átviteli teljesítmény: 14dBm (72.2Mbps); 20dBm (mode 11.b)
Biztonsági protokollok: WEP / WPA / WPA2
Bluetooth verzió: V4.2 BR / EDR
Bluetooth hatótávolság: maximum 10m
Beépített akkumulátor: 2000mAh


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "AX SoundPath lite+ internet/DAB/FM" című hirdetést látja. (fent)