Betöltés...

Tracer Digital Pro Mikrofon Set Fekete KTM 46419

Ár: 12.233 Ft

Videoblogger vagy? Vagy csak szeretsz zenéket videókat készíteni? Ha igen akkor a Tracer Premium Pro kondenzációs mikrofon tökéletes választás. A Tracer Digital USB PRO mikrofonnal hozd létre saját mini hangstúdiódat otthonodban. A Tracer készülék egy kiváló minőségű kondenzátor mikrofon, amelyet a feltörekvő streamelőknek, YouTubereknek és a saját podcastokat készítőknek szánnak. A részletekre való odafigyelésnek, a masszív kivitelezésnek és a legmagasabb osztályú anyagok használatának köszönhetően termékünk tartós és megbízható még órákon át tartó használat mellett is. Mindez elegáns dizájnnal kombinálva teszi ezt a mikrofont nem csak kiváló minőségű felvételek készítésére tökéletessé, hanem sérülésállóvá és takaros megjelenésűvé is, ami minden felhasználó számára nagyon fontos.
Rögzíts, mint egy profiÉlvezd a tökéletes hangzást a hangrögzítés pontos kardioid karakterisztikájú mikrofonjának köszönhetően. A készülék a közvetlenül elölről érkező hangok többségét rögzíti. Ez a megoldás lehetővé teszi a mikrofon hátulról érkező hangok csökkentését. A Tracer Digital mikrofon tökéletes streaminghez, podcastokhoz, szinkronizáláshoz és akusztikus zenéhez.
Zajmentes felvételekA nagy sávszélességnek és az aktív zajcsökkentő rendszernek köszönhetően a rögzített hang tiszta és torzításmentes. A készülékben használt POP filter hatékonyan csökkenti a robbanó mássalhangzókat, a szélhangokat és más nem kívánt zavaró hangokat. A Tracer Digital mikrofon tökéletes mind a beszéd, mind a hangszerek kiváló minőségű, zavarok és zajok nélküli rögzítésére. A készülék tökéletes lesz zene, konferenciák, beszélgetések és online játékkommunikáció rögzítésére.
Hatékony és felhasználóbarátA Tracer Digital mikrofon kosaras fogantyúval ellátott állványt tartalmaz, amely biztonságos, rezgés- és kilengésmentes használatot tesz lehetővé. A dőlésszög állítási lehetősége - akár 135 fokig - lehetővé teszi az optimális szög megtalálását, amely lehetővé teszi a hang vagy hangszer hangjának tökéletes bemutatását.
Gyors USB-csatlakozásA digitális USB-kimenet és az automatikus telepítés lehetetlenül egyszerűvé teszi a csatlakoztatást és a használatot. Mindössze annyit kell tenned, hogy a Tracer Digital Pro mikrofont az USB porton keresztül csatlakoztatod a számítógéphez, és néhány másodperc múlva már élvezheted is a készülékben rejlő teljes potenciált. Nem lesz szükséged további illesztőprogramokra, emellett a 1,5 m hosszú kábel biztosítja a kényelmes csatlakozást minden USB-porttal ellátott eszközhöz.

 3 lábú állvány és kosaras mikrofonfoglalat a maximális stabilításértÁllítható dőlésszögű mikrofon1.5 méteres kábelhossz és automatikus csatlakozás USB porton keresztül a számítógéphezImpedencia (Ohm): 2,2KÁtviteli szélesség (HZ-KHZ) : 20-20Zajszűrés : igenHangerőszabályozás: nemÉrzékenység: 45dBDönthető mikrofonfej: igen 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Tracer Digital Pro Mikrofon Set Fekete KTM 46419" című hirdetést látja. (fent)