Betöltés...

Telestar Imperial Dabman i510BT Rádió

Ár: 72.410 Ft

A DABMAN i510 BT-vel bármilyen hifi rendszert alkalmassá tehet a 21. századra. A hibrid modul DAB+ és FM rádiót, valamint webrádiót is fogad, és könnyen használható hálózati lejátszóként. A beépített Bluetooth-interfész adás és vétel funkcióval van felszerelve. Egy kiterjedt portál lehetővé teszi (megfelelő jogosultsággal) a közvetlen hozzáférést a különböző zenei streaming szolgáltatásokhoz. A DABMAN i510 BT emellett átfogó USB multimédiás funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző zenei fájlformátumok lejátszását és a rádióadatok külső adathordozóra történő rögzítését. A DABMAN i510 BT kezelése intuitív módon a tartozékként mellékelt távirányítóval vagy (ingyenesen letölthető) alkalmazással okostelefonon vagy tábla PC-n keresztül történik.



DAB+ / RDS FM és internetes rádiózás.DLNA / UPnP és Bluetooth 5.1 adás és vétel funkcióvalEgyszerű és intuitív kezelés többnyelvű menüvezérlésselMegvilágított 8,13 cm (3,2') TFT színes kijelző idő- és címkijelzésselKiterjedt USB médiafunkció: különböző fájltípusok lejátszása USB-ről (MP3, WMA stb.), valamint USB-felvételi funkcióGyors hozzáférés a zenei streaming szolgáltatások széles skálájához (Amazon Music, Deezer, High Res Audio, Napster, TIDAL, qobuz, Soundmachine).Távvezérlés okostelefonon keresztül a Soundmate alkalmazással (ingyenes iOS és Android rendszerekre)Integrált 2,4 GHz-es WLANTöbbféle csatlakozás (optikai és elektromos digitális kimenetek, USB stb.)43 cm-es hi-fi komponens elegáns fémházbanMéretek: Méretek: 355 x 80 x 430 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Telestar Imperial Dabman i510BT Rádió" című hirdetést látja. (fent)