Betöltés...

Kruzzel kék digitális fényképezőgép

Ár: 9.190 Ft


MULTIFUNKCIONÁLIS KAMERA - a készülék 6 különböző funkcióval rendelkezik: kamera mód; felvételi mód; fotó/videó galéria lejátszás; beállítások; játékok és tartalom letöltése; szelfi kamera.
FULL HD FELVÉTEL - ez a kompakt készülék Full HD felbontásban is képes rögzíteni! Mikrofonnal is rendelkezik, amely minden hangot pontosan rögzít. Gyermeke rengeteg fényképet és videót készíthet.
5 JÁTÉK - Hogy gyermeke még jobban szórakozhasson a készülékkel, a kamerába 5 ikonikus játék van beépítve! Ezek olyan generációkon átívelő játékok, amelyeket a fiatalok és szüleik már évek óta élveznek.
MONITOR - A 2 hüvelykes monitor számos, a professzionális felszerelésre emlékeztető alapfunkcióval rendelkezik. A menü nagyon hasonló, lehetővé teszi a fényképek méretének, a dátumnak és sok másnak a beállítását. A fényképezőgép 1/2/3 perc után automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik, ami különösen hasznos a fiatalabb gyermekek számára, akiknek esetleg nem jut eszükbe kikapcsolni a fényképezőgépet használat után. Ez a funkció energiát takarít meg!


MŰSZAKI ADATOK:



Kék szín
Életkor: 3+
Fényképfelbontás: Fényképfelbontás: 3 MPix
Videó felbontás: 1,5 MPix: 1080 P, 720 P, VGA
Kiegészítő overlay: Cica utánzat
Kamerakapacitás kártya nélkül: 50 fotó
Selfie kamera
Micro USB kábel hossza: 68 cm
Képernyőkímélő: Igen
Automatikus kikapcsolás: Igen
Menü különböző nyelveken: igen
600 mAh akkumulátor; ABS anyag
töltési idő: 2 óra
folyamatos üzemidő: 2 óra
Szüneteltető munkaidő: 4-6 h
Méretek: Méretek: 5/10.5/6 cm
A kamera súlya: 0.057 kg
Súly csomagolással együtt: 0,245 kg


TARTALMAZZA:



A kamera
Macskás tok
Micro USB kábel
akasztó



2 hüvelykes kamera a kicsiknek! 2 az 1-ben - nem csak fotózni tud, hanem Full HD felbontásban, hanggal is rögzítheti őket! A készülék lehetővé teszi, hogy különböző szűrőket alkalmazzon a fotókra, például fekete-fehér, szépia és a negatív különböző változatai. Képes sorozatfelvételek készítésére is. Számos olyan képkocka is van, amelyet minden kisgyermek imádhat, például játékok, születésnapi lufik, egy méhecskés mackó, felhők és még sok más. Az egyszerű használatnak és a kiváló minőségű fényképeknek és videóknak köszönhetően gyermeke szórakozás közben fejlesztheti kreativitását és művészi érzékét.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.17
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Kruzzel kék digitális fényképezőgép" című hirdetést látja. (fent)