Betöltés...

Logitech Rally Mic Pod Konferencia Mikrofon - Fehér

Ár: 136.400 Ft

RALLY MIKROFONEGYSÉG
Modulrendszerű mikrofonok RightSound™ technológiával a Rally, Rally Bar és Rally Bar Mini videokonferencia-rendszerhez.

A REMEK KINÉZET NAGYSZERŰ HANGGAL PÁROSUL
Ezek az elegáns kivitelű, lapos, minőségi anyagokból készült mikrofonegységek tiszta, természetes és társalgásnak megfelelő minőségű hangot kínálnak. Egy mikrofonegység több vételiirány-kialakító elemet tartalmaz, hogy a beszédet vegye, ne a zavarokat. Nagyobb termekben használjon több mikrofonegységet, hogy kiterjessze a vételi irányt kialakító mikrofonmátrixot az egész teremre.

MINDEN HANG TISZTÁN HALLHATÓ
Míg a szokványos mikrofonok minden hangot vesznek, ezek a mikrofonegységek a beszédhangot hallják. A hangerőt automatikusan szabályozó, a zajokat elnyomó és a visszhangot kioltó RightSound™ technológia segítségével a beszélgetés feltűnően élethűnek és természetesnek érződik.

EGYSZERŰ KÁBELEZÉS
A mikrofonegységeket sorba lehet kötni a hosszú asztalokkal berendezett termek teljes lefedéséhez. Az U alakú asztalok vagy szigetelőtárcsákon át vezetett egyvezetékes kábelezés esetén hasznos Rally mikrofonegység-elosztó tartozék három csatlakozót tartalmaz az optimális elhelyezés érdekében, és hogy a némítógomb könnyen elérhető közelségben legyen.

ELEGÁNS KIVITEL
A fejlett technológia és a strapabíró kivitel kombinációjának köszönhetően a Rally mikrofonegység egyszerre kínál figyelemre méltó tartományt és páratlan érzékenységet. Az átgondoltan használt anyagok ujjlenyomat- és szennyeződésállóak, a színes LED ikon pedig egyértelműen és jól láthatóan jelzi, mikor van némítva az adott mikrofonegység.

FELSZERELÉS FENTRE VAGY LENTRE
Emelje magasabb szintre a tárgyalótermek kinézetét a beszerezhető mikrofonegység-tartóval. A kis méret és az szemrevaló kialakítás révén a mikrofonegységek elhelyezhetők az asztalon és a mennyezeten, és a kellemesebb látvány érdekében a kábelezés is elrejthető.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Logitech Rally Mic Pod Konferencia Mikrofon - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: