Betöltés...

Nedis RDDB3100GN DAB+ Rádió

Ár: 33.690 Ft

A munkaterületekre tervezett Nedis DAB+ / FM Bluetooth® rádió nemcsak azt teszi lehetővé Önnek, hogy bármely építkezési helyszínen zenét tudjon hallgatni, de az otthoni barkácsolások vagy a kerti munkák során is igen hasznos. Egyszerűen kapcsolja be a rádiót, és élvezze a digitális DAB+ tuner zajmentes jelét. Kedvenc DAB+ és FM állomásait a 40 előre beállított állomáson tárolhatja. Ha a rádióállomások nem bizonyulnak elegendőnek, kedvenc zenéit Bluetooth® kapcsolaton keresztül közvetlenül okostelefonjáról is streamelheti, vagy pedig csatlakoztassa a 3,5 mm-es sztereó audiobemeneti csatlakozót okostelefonjához.

Ez a munkaterületekre tervezett rádió IP65-besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy védett az eső, a kiömlött italok, de még a vízsugarak ellen is. Ez a strapabíró rádió ütésálló oldalfalakkal rendelkezik, amelyek megfelelő védelmet nyújtanak a véletlen ütésekkel és sérülésekkel szemben. Tehát nem kell aggódni, mert a munkaterületekre tervezett rádió jól bírja a gyűrődést.

Ha hangos szerszámokkal, például fúróval dolgozik, a nagy teljesítményű sztereó hangszórók gondoskodnak róla, hogy így is hallja a zenét. Ez a munkaterületekre tervezett DAB+ rádió aljzathoz is csatlakoztatható, de elemmel is működtethető (nem tartozék).

Adó frekvencia tartomány2402 - 2480 MHzAkkumulátortípusCAlvás időzítőIgenAntenna típusKülsőAnyagABSÁramfelvétel1.0 ABemeneti feszültség9 V DCBluetooth® verzió5.0Csatlakozó adapter kábel hossza1.50 mCsatlakozó bemenet1x 3.5 mmCsatlakozó kábel A oldalC7Csatlakozó kábel B oldalDC Táp CsatlakozóDAB+ előre programozott állomások20DAB+ frekvencia tartomány174-240 MHzDugaszEuro / C típus (CEE 7/16)Ébresztő óraIgenEszköz táp bemeneti csatlaakozó(k)DC Táp CsatlakozóFeszültség forrás típusaElemes Áramellátás vagy Hálózati ÁramellátásFM frekvencia tartomány87.5 - 108 MHzFogyasztás készenléti módban0 WHang kimenetMonoHangolás típusaDigitálisHangszóró csúcs teljesítmény15 WHangszóró RMS5 WHordozó fogantyúIgenIP-védettségIP65Képernyő méret2.2 "KijelzőFekete Fehér KépernyőMedia lejátszásAUXMid-range size2.4 "Programozható FM rádióadók20Rádió típusDAB+RádióSzínFekete/ZöldSzükséges elemek (nem tartalmazza)6x C/LR14Támogatott Bluetooth® profilokA2DPTámogatott Bluetooth® profilokAVRCPTámogatott kábelnélküli technológiaBluetooth®Támogatott rádió hullámDAB+Támogatott rádió hullámFMÜzemi fogyasztás8 W

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Nedis RDDB3100GN DAB+ Rádió" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések