Betöltés...

Opel Meriva B (S/D Monocab) autórádió beszerelő keret 1 DIN 281230-30-1

Ár: 24.600 Ft

Opel Meriva B (S/D Monocab) autórádió beszerelő keret 1 DIN 281230-30-1 Kínai "multimédiához" nem jó a keret, mert az nem szabványos méretű!

Opel Meriva B (S/D Monocab) autórádió beszerelő keret 1 DIN 281230-30-1 Sok autógyártó saját járműspecifikus rádiót épít be, amelyet optikailag igazítanak a középső konzolhoz.

Ez miatt megfelelő rádiópanelre van szüksége a standard DIN vagy dupla DIN rádióval való cseréhez.

Ezenkívül gyakran járműspecifikus rádiócsatlakozókábelekre, antenna adapterekre, kormánykerék távirányító adapterekre, kamera adapterekre és aktív system adapterekre van szükség.


Szín: fekete
Kínai "multimédiához" nem jó a keret, mert az nem szabványos méretű! Járműalkalmazási útmutató Gyártó Modell Évtől Évig fejegység Opel Meriva B (S/D Monocab) 2010.06 Jellemzők és előnyök Ez a beépítőkészlet lehetővé teszi az utángyártott fejegység egy nem din méretű rekeszbe történő beszerelését Kiváló minőségű kivitel, amely a jármű műszerfalához illeszkedik autórádió beépítőkészlet tartókkal vagy kiegészítőkkel ellátva, ha szükséges (lásd a termék képét) Ezt a terméket gondosan dokumentált adatok és kutatások segítségével fejlesztették ki. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget az esetleges eltérésekért és következetlenségekért, amelyek a gépjármű gyártása során változások vagy opciók miatt bekövetkezhetnek,

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Autóhifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Opel Meriva B (S/D Monocab) autórádió beszerelő keret 1 DIN 281230-30-1" című hirdetést látja. (fent)