Betöltés...

Logitech Rally Mic Pod USB, 90 Hz - 16 kHz, Asztali, Fehér Konferencia mikrofon

Ár: 150.905 Ft

Egyszerűsített vezetékezés

Akár 7 Rally mikrofon csatlakoztatható egyetlen kábelen keresztül a Rally asztali hubhoz. U-alakú asztalokhoz vagy egyetlen kábellel történő átvezetéshez a Rally Mic Hub három csatlakozási lehetőséget kínál az optimális pozicionálás és az egyszerű némítás érdekében.

Kiváló minőségű, nem feltűnő dizájn

A rally mikrofonok elegánsak és meglepően kicsik figyelemre méltó hatótávolságuk és érzékenységük miatt. A RightSound akusztikus visszhang- és zajcsökkentéssel semlegesíti a környezeti zajt, a mikrofonok alján található csúszásmentes párnák pedig elszigetelik az asztallap rezgéseit (például a billentyűzet kopogását). A fejlett feldolgozási anyagok védelmet nyújtanak az ujjlenyomatok és a szennyeződések ellen. Ezenkívül az egyes mikrofonokon lévő piros LED egy vizuális némítás-megerősítő jelző.

Minden hang hallatszik

A beszédkimenetet kiegyenlítő RightSound technológiák, amelyek sugárformáló akusztikus mezőket hoznak létre, biztosítják, hogy senkinek ne kelljen hangosabban beszélnie ahhoz, hogy meghallja. A Rally mikrofon minden hangra reagál, nem csak a leghangosabbra, így a halkabb hangúak vagy távolabbiak is hallhatók. A háttérben a Rally Desktop Hub másodpercenként akár 125-ször válthat a hangjelzések között, így a legélénkebb beszélgetéseket is simán rögzíti.

Fokozott érzékenység

A Rallyt az alapoktól kezdve a maximális érzékenységre és minimális torzításra tervezték. Azáltal, hogy a hangszórókat a képernyőn és a mikrofonokat a résztvevők közelében helyezi el, a Rally intuitív hangélményt biztosít a visszhang és a hangzavarok természetes csökkentésével. És ez még nem minden, a Rally hangszóró egy szabadalmaztatás alatt álló felfüggesztési rendszerrel rendelkezik, amely kiküszöböli a vibrációból és rezonanciából származó interferenciát. Ennek eredményeként a Rally mikrofon jobb érzékenységgel rendelkezik, amely a hagyományos kihangosító készletekkel nem lehetséges.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Logitech Rally Mic Pod USB, 90 Hz - 16 kHz, Asztali, Fehér Konferencia mikrofon" című hirdetést látja. (fent)