Betöltés...

Logitech Z313 2.1 hangszóró Black 980-000413

Ár: 20.490 Ft

Kisméretű, 25 watt teljesítményű 2.1-es hangszórórendszerLogitech® Speaker System Z313 hangszórórendszer. Kényelmes megoldás zenerajongóknak. Az egyszerűen üzembe helyezhető rendszer a praktikus vezérlőegységével, teret betöltő hangzásával és kompakt mélynyomójával megadja azt, amit a beépített hangrendszerek nem tudnak.Számítógépén hallgat zenét és online videofelvételeket, televíziót vagy filmeket néz, de a számítógép beépített hangrendszere nem elégíti ki az igényeit? A kiváló hangzást és egyszerű használatot kínáló Logitech® Speaker System Z313-at pontosan ezért találták ki! Vezérlőegysége segítségével egyszerűen szabályozható a hangerő és könnyedén csatlakoztatható egy fejhallgató. A 25 W (effektív) teljesítményű hangszórórendszer erőteljes, kiegyensúlyozott hangzása betölti a teret. A kompakt mélynyomó kis helyen is elfér, mégis kiváló mélyhangokkal kápráztatja el. Az üzembe helyezésnél pedig mi sem egyszerűbb: kösse össze a hangszórókat a mélynyomóval, majd csatlakoztassa a mélynyomót a számítógéphez és kész is van!
 
Tulajdonságok :A vezérlőegység segítségével egyszerűen szabályozható a hangerő és könnyedén csatlakoztatható egy fejhallgató.
A teljes teret megtölti erőteljes, kiegyensúlyozott hangokkal (25 watt teljesítmény)
A kompakt mélynyomó kis helyen is elfér, mégis kiváló mélyhangokkal kápráztatja el.
Az üzembe helyezés egyszerű: kösse össze a hangszórókat a mélynyomóval, majd csatlakoztassa a mélynyomót a számítógéphez és kész is van! 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Logitech Z313 2.1 hangszóró Black 980-000413" című hirdetést látja. (fent)