Betöltés...

RØDE PodMic broadcast minőségű dinamikus stúdiómikrofon rádióknak és podcast célokra.

Ár: 45.870 Ft

A RØDE PodMic egy broadcast minőségű dinamikus mikrofon mely kifejezetten podcast célokra lett optimalizálva. Telt, kiegyensúlyozott hangzása, valamint a beépített rezgéscsillapítással és mikrofonszivaccsal ellátott kapszulája miatt kifejezetten professzionális szintű teljesítményt nyújt stúdiókörülmények között. Ennek köszönhetően a podcast célok mellett bátran ajánljuk élő vagy produkciós rádiós környezetben történő felhasználásra is.

A PodMic teljes egészében masszív fémházzal rendelkezik. A dinamikus kapszulát akusztikailag transzparens fém háló védi, a mikrofon felfüggesztése bizalomgerjesztően vaskosra sikerült. Ez a mikrofon többet bír a normál igénybevételnél, így biztosan sokáig hűséges társ marad a stúdióban.

A RØDECaster Pro podcast keverő egyedi gyári beállításokat tartalmaz a PodMic számára, de természetesen a mikrofon bármely keverővel vagy audio interfésszel kiválóan használható.

A RØDE PodMic főbb jellemzői:

Broadcast hangminőség
Beszédhangra optimalizálva
Rezgéscsillapított kapszula felfüggesztés, a használat során keletkezett zajok ellen
Belső pop filter
Masszív fémház
A mikrofonra hangolt egyedi beállítások a RØDECaster Pro podcast keverőben
2 év garancia

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "RØDE PodMic broadcast minőségű dinamikus stúdiómikrofon rádióknak és podcast célokra." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: