Betöltés...

RØDE Lavalier II prémium minőségű csíptetős mikrofon, egyedi lapított profillal.

Ár: 41.320 Ft

A RØDE Lavalier II egy prémium minőségű csíptetős mikrofon, lapított profilú kialakítással, kifejezetten igényes audio és videófelvételek készitéséhez. Forradalmian új, lapos fizikai kialakításával és kiváló hangminőségével tökéletes eredményt lehet vele elérni broadcast, filmes, podcast és egyéb tartalomelőállítási feladatok során egyaránt. A Lavalier II használható hangrögzítőkkel és olyan, számos különböző audió eszközzel is, mint például a Wireless GO II vezeték nélküli rendszer vagy az AI Micro audio interfész. Ráadásul a mikrofonnak alapkiszerelésben része egy sor hasznos kiegészítő is.

Ajánljuk hírgyűjtésre, broadcast és filmes mikrofonozásra, podcast készítéshez, streaming feladatokra és különböző típusú tartalmak előállítására egyaránt.

A RØDE Lavalier II főbb tulajdonságai:
Prémium minőségű csíptetős mikrofon broadcast, filmes és online tartalom előállítási feladatokra
Forradalmi lapos kialakítás és ultra kompakt mikrofon csipesz
Kialakításának köszönhetően diszkrét megjelenésű és könnyen elrejthető
Broadcast hangminőség, egyenes frekvenciamenet és gömbi iránykarakterisztika
Rögzítőanyás 3.5mm TRS kis jack csatlakozó
Prémium kiegészítők a csomagban: mikrofonszivacs, szőrös szélfogó, mikrofon csipesz, színes mikrofonjelölő gyűrűk (4 színben) és cipzáras táska a mikrofon és a kiegészítők tárolásához

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "RØDE Lavalier II prémium minőségű csíptetős mikrofon, egyedi lapított profillal." című hirdetést látja. (fent)