Betöltés...

RØDE AI-Micro ultra kompakt és univerzális két csatornás mikrofon és fejhallgató interfész, mobil eszközökhöz (Android/iOS) és számítógépekhez (Windows/Mac) USB-C aljzattal, Lightning, USB-C és USB-A összekötő kábelekkel.

Ár: 29.940 Ft

A RØDE AI-Micro egy ultra kompakt két csatornás audio interfész, mellyel kitűnő minőségben lehet felvételeket rögzíteni mobil eszközökre és számítógépre. 3.5mm kis jack mikrofon bemenetei automatikusan érzékelik a hagyományos három pólusú (TRS) és a négy pólusú (TRRS) headset csatlakozókat, így átalakító nélkül használható vele számos különböző kis jack csatlakozójú mikrofon akár vegyesen is. A mikrofon aljzatokon kívül egy fejhallgató kimenet is található az adapteren, mellyel késésmentesen lehet monitorozni a felvételt vagy visszajátszani bármely hanganyagot. Az AI-Micro, USB-C aljaztának és a mellékelt kábeleknek köszönhetően, USB-C, USB-A és Lightning csatlakozós eszközökkel is egyaránt használható. Továbbá az AI-Micro kompatibilis az összes RØDE Microphones audio applikációval (RØDE Central, Connect és Reporter), segítségükkel könnyen konfigurálható és használható broadcast minőségű hangrögzítésre, podcast felévtelekre és streamelésre is mobil és asztali eszközökkel egyaránt.

Ajánljuk beszéd felvételre egy vagy két szereplős riport szituációkban, Vloggereknek, YouTubereknek, hírgyűjtőknek, riportereknek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "RØDE AI-Micro ultra kompakt és univerzális két csatornás mikrofon és fejhallgató interfész, mobil eszközökhöz (Android/iOS) és számítógépekhez (Windows/Mac) USB-C aljzattal, Lightning, USB-C és USB-A összekötő kábelekkel." című hirdetést látja. (fent)