Betöltés...

Sony RMT-B124P Prémium Blu-ray távirányító

Ár: 7.990 Ft

Sony RMT-B124P Classic utángyártott prémium Blu-ray távirányító
Emelje a tévézés élményét a következő szintre a Sony RMT-B124P utángyártott prémium Blu-ray távirányítóval! Ezt a csúcsminőségű távirányítót úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen kompatibilis legyen Sony Blu-ray készülékével és teljes funkcionalitást kínáljon minden csatornához és beállításhoz. Nincs szükség programozásra vagy hangolásra, egyszerűen helyezze be az elemeket és máris készen áll!


A Sony RMT-B124P prémium Blu-ray távirányító kiváló minőségű anyagokból készült a hosszú élettartam érdekében. A Classic márkanév a garancia a kiváló minőségre, a piktogramok és feliratok pedig nagyon tartósak. Élvezze televíziójának pontos, érzékeny vezérlését ezzel az első osztályú távirányítóval! Emelje az otthoni szórakoztatás minőségét még ma!


Kiknek való a Sony RMT-B124P utángyártott prémium Blu-ray távirányító?


Ha egy kiváló minőségű utángyártott távirányítót keres, amely garantáltan tartós, akkor a Sony RMT-B124P utángyártott prémium Blu-ray távirányító a tökéletes választás. Ez a prémium minőségű, utángyártott távirányító teljes mértékben kompatibilis a felsorolt készülékekkel és nem igényel hangolást, programozást vagy beállítást. Csak tegyen bele elemet és máris készen áll a használatra. Miért érné be kevesebbel, ha a legjobbat kaphatja? Rendelje meg a Sony RMT-B124P utángyártott prémium Blu-ray távirányítóját még ma!


Használat:



- Új, tartós elemmel használandó, a károsodások elkerülése érdekében! Az elem nem tartozék, áruházunkban tartós elemet is tud vásárolni.


- Az elem behelyezése után máris használható, a készülékéhez kapott használati utasításnak megfelelően.


Információ:



- A HDplanet webáruházunkban vásárolt Sony RMT-B124P prémium utángyártott távirányítóra 1 év garanciát vállalunk.


- Amennyiben a kompatibilitási listában nem találja a saját készülékét, keresse kollégáinkat bizalommal és segítünk a megfelelő távirányító megtalálásában.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 71 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sony RMT-B124P Prémium Blu-ray távirányító" című hirdetést látja. (fent)