Betöltés...

Hubsan H502S X4 Desire GPS FPV Follow ME HD kamerás drón

Ár: 52.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ha egy mindent tudó, de mégis kompakt drónt keresel akkor megtaláltad. A Hubsan 502S X4 Desire nevéhez hűen tudásával el fog csábítani. Ennek a kis 16,5 cm-es drónnak a tudását, képességeit oldalakon keresztül lehetne részletezni, ide most csak a címszavak kerülhetnek: 720P HD kamera, GPS pozícionálás, automatikus magasságtartás, lebegés, automatikus visszatérés a kiindulópontra, és végül Follow ME funkció azaz automatikus követési képesség.

Eladnám vagy akár csere is érdekelne végfok vagy egy komolyabb DJ fejhalgató ár arányoságba van plusz 3 aksi és 7 küllön plusz rotor az ár tartalmaza 3x volt ki probálva igen speciállis szerkezet de ki használtság miatt meg válnék tőle .

Pesten át vehető Kereszttúri út 12 . épitkezésen dolgozok de be vihetem ha előre megbeszéljük minden hétköznap 8-16-00 óráig .

Egyébb esetben Szentmártonkátán még este át vehető inkább a személyes át vétel híve vagyok de megbeszélhetjük h környékbe lehet tudom szálítani.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szentmártonkáta
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Garancia: Garancia nélkül
Termék: Egyéb
Márka: Hubsan H502S X4 desire
 
Eddig megtekintették 308 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Hubsan H502S X4 Desire GPS FPV Follow ME HD kamerás drón" című hirdetést látja. (fent)