Betöltés...

Háromfázisú szünetmentes éjszakai nappali

Ár: 20.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Háromfázisú szünetmentes éjszakai nappali átkapcsoló
Ezt az érzékelőt azoknak ajánlom akik megépítették lakásukban az éjszakai nappali átkapcsolást és zavarja őket a napközbeni többszöri ki be kapcsolás. És azoknak akik ez miatt nem építették meg.
Ennek az eszköznek a segítségével úgy lehet átkapcsolni az éjszakai áramot nappalira és vissza,hogy nem szakad meg egy pillanatra sem . E nélkül ,ha csak mágneskapcsolóval kapcsoljuk át az éjszakait, a bekapcsolásnál és a kikapcsolásnál is rövid időre megszakad az áramellátás.A hűtők ,fagyasztók különösen érzékenyek a pillanatnyi áramszünetre ,mert a hőkioldójuk a sok ki-be kapcsolástól hamar beég. A számítógépek ,routerek ,lapostv-k a legváratlanabb pillanatban kikapcsolnak vagy újraindulnak.Az új gázkazánok okos bojlerek sem szeretik az állandó ki be kapcsolgatást.
Ezzel az átkapcsolóval 3x25 A-t lehet át kapcsoltatni mivel ekkora mágnes kapcsolók vannak benne de egyébként háromszor 40 A-t is át lehet kapcsoltatni a megfelelő mágnes kapcsolóval.
Gyakorlatilag bármit át lehet vele kapcsolni ,de hivatalosan csak azt amit szabad.Pl. Infrapanel Hőtárolós kályha stb.
Ha a You Tube keresőbe beírja hogy “ éjszakai nappali “ talál egy bemutató videót.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Ordacsehi
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termék: Egyéb
Márka: Kgy
 
Eddig megtekintették 562 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Háromfázisú szünetmentes éjszakai nappali" című hirdetést látja. (fent)