Betöltés...

Éjszakai nappali szünetmentes átkapcsoló. Javított változat.

Ár: 18.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Éjszakai nappali szünetmentes átkapcsoló. Javított változat.
Ezt az érzékelőt azoknak ajánlom akik megépítették lakásukban az éjszakai nappali átkapcsolást és zavarja őket a napközbeni többszöri ki be kapcsolás. És azoknak akik ez miatt nem építették meg. Azért javított kiadás mert rosszabb körülmények között is biztonságosan működik.
Ennek az eszköznek a segítségével úgy lehet átkapcsolni az éjszakai áramot nappalira és vissza,hogy nem szakad meg egy pillanatra sem . E nélkül ,ha csak mágneskapcsolóval kapcsoljuk át az éjszakait, a bekapcsolásnál és a kikapcsolásnál is rövid időre megszakad az áramellátás.A hűtők ,fagyasztók különösen érzékenyek a pillanatnyi áramszünetre ,mert a hőkioldójuk hamar beég. A számítógépek ,routerek ,lapostv-k a legváratlanabb pillanatban kikapcsolnak vagy újraindulnak.Egyfázisnál csak akkor lehet használni,ha a nappali és az éjszakai fázis egynemű.Háromfázisnál pedig kell még egy modul. 50 A-ig működik egyfázisnál is és háromfázinál is fázisonként 50A.Megfelelően méretezett mágneskapcsolóval együtt kell telepíteni.Az átkapcsolón csak az átkapcsolás idején/0.2-2 másodpercig folyik áram.
Ha a You Tube keresőbe beírja hogy " éjszakai nappali " talál egy bemutató videót.
Ha nem működik természetesen kicserélem.De eddig erre nem volt szükség.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Ordacsehi
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termék: Egyéb
Márka: Éjszakai nappali szünetmentes átkapcsoló
Extrák: A
 
Eddig megtekintették 610 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Éjszakai nappali szünetmentes átkapcsoló. Javított változat." című hirdetést látja. (fent)