Betöltés...

GOLDEN KID program-gyermekeink jővőjéért

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
GOLDEN KID PROGRAM:
Gyermeket nevelni nagy öröm és felelősség is egyben. Minden szülő és nagyszülő vágya, hogy gyermekének és unokájának a lehető legtöbbet nyújthassa. Bizonyára kevesen gondolnak a baba ringatása közben arra, hogy mennyibe kerül majd, ha szakmát, diplomát vagy lakást szeretnének biztosítani szemük fényének.
Az ARTEUS GOLDEN KID program Önnek szól. Önnek,
aki felelősen gondolkodó szülőként vagy nagyszülőként az elkövetkezendő évek alatt értékálló vagyont gyűjthet, és ezzel időben gondoskodhat gyermeke vagy unokája oktatási, felsőoktatási költségeiről, önálló életének elindításáról.
MIT TEGYEN?
Határozza meg a futamidőt, amelynek végén szüksége lesz a tőkére, és egy megtakarítási összeget, amelyet időközönként félre tud tenni.
Az Arteus Capital vagyon tanácsadójának segítségével kiszámolhatja, hogy az adott futamidő alatt mekkora vagyon - befektetési arany - keletkezik. A befizetendő összeg bármikor növelhető, ebben az esetben hamarabb összegyűlik a kitűzött célösszeget fedező aranytartalék. Az így összegyűlt arany szükség esetén bármikor hozzáférhető, vagy továbbra is a cégünk által biztosított széfben tartható.
Hívjon, visszahívom: 20/5386647

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pécs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Jogi / pénzügyi / hitel
 
Eddig megtekintették 234 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "GOLDEN KID program-gyermekeink jővőjéért" című hirdetést látja. (fent)