Betöltés...

Kikerültél a netre? Megsértették a jogaidat? Segítünk!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kompromittáló, esetleg intim képeket tettek fel rólad a netre? Elérhetetlenek, vagy nem is érdekli őket, hogy ezzel megsértettek téged és a jogaidat? Tönkre akarják tenni az életedet?

Már pedig ha rólad készült, személyedhez fűződő jogaidat sértő képeket publikál egy weboldal vagy annak felhasználója, és a weboldal üzemeltetője nem tudja felmutatni az írásos hozzájárulásodat, azzal bűncselekményt követ el.

Mit tesz a rendőrség az ügy érdekében? Külföldi (nem .hu végződésű) weboldalakkal szemben semmit. Hazai weboldalaknál sem rózsás a helyzet, miután hónapokig nyomozókról nyomozókra pattogott a labda, végre meglett az ügyed képviselője, ő felkeresheti a weboldal kezelőjét, de a nyomozás szintén hónapokig, esetleg évekig is eltarthat, az idő pedig a legnagyobb ellenséged! A kompromittáló képek idővel követhetetlenül elterjednek a világhálón, így érdemes őket még csírájában elfojtani.

A Webtisztító nemzetközi szervezet pont miattad jött létre! Vedd fel velünk a kapcsolatod, és mi megvédjük az online magánszférádat! Segítünk érvényesíteni a jogaidat, és elfojtani a terjedést! A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Nem kerül semmibe, ne késlekedj: webtisztito@protonmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Jogi / pénzügyi / hitel
 
Eddig megtekintették 228 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Kikerültél a netre? Megsértették a jogaidat? Segítünk!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: