Betöltés...

Anna kutyakozmetika!!!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Anna kutyakozmetika Szeretettel várja vendégeit !!!
Szeretettel várok minden szépülni vágyó, bozontos kutyust, (cicust és egyéb kisállatot) a kutyakozmetikámban. Minden fajtájú és méretű kedvence szakszerű ápolását vállalom. Kutyáját természetesen standard vagy hobby fazonra nyírtan kapja vissza. Célom, hogy mind a gazdi, mind a kutyus elégedetten, pozitív élményekkel távozzon szalonomból.

Többek között problémás (agresszív, félős) kutyák kozmetikázásával is foglalkozom! Nem vagyok híve annak, hogy egy állatot kikötve kell kozmetikázni, ezért nem is használok ilyen eszközöket, technikát! Nagyon fontos az új vendég első benyomása a kozmetikusról, hogy az hogyan bánik a kedvencével. Ezen kívül az állat szemszögét is figyelembe véve sokkal kezelhetőbb egy harapósnak titulált kutyus, ha nem egyből az ”asztalra fel, kikötés” módszert alkalmazzuk! Ismerkedjünk meg a kutyával, férkőzzünk a bizalmába mielőtt az asztalra kerül!

Idős és kölyökkutyák kozmetikázásánál jól bevált szokás, hogy tartok egy kis szünetet, hiszen az idős állatoknak szükségük van a pihentetésre, a kölyköknek szintén hisz Ők még nem képesek sokáig egy dologra koncentrálni.

https://www.facebook.com/AnnaKutyakozmetika/?ref=ts&fref=ts
Bejelentkezés :
Anna kutyakozmetika
06706366230

Cím: 1191 Budapest Kosárfonó utca 6-8.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIX. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 356 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Anna kutyakozmetika!!!" című hirdetést látja. (fent)