Betöltés...

költöztetés BÚTORSZÁLLÍTÁS

Ár: 6.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
költöztetés
BÚTORSZÁLLÍTÁS Villámtrans

Tel.: 06-30-952-3994

Budapesti Költöztetés díjszabása:



Teherautó + 3 rakodó (mindenki rakodik) Ár: 6.000.-Ft / óra

Nincs + km díj, hétvégi, vagy sürgősségi felár! HÍVJON, akár azonnal MEGYÜNK! Tel.: 06-30-952-3994.

Számunkra a legfontosabb egy újabb elégedett partner. Teljes körű megbízható költöztetés már 20 éve. Villámtrans



A KÖLTÖZÉS VISZONYLAG RITKÁN FORDUL ELŐ AZ EMBER ÉLETÉBEN, EZÉRT FONTOS, HOGY KÖRÜLTKINTŐEN VÁLASSZUK MEG A KÖLTÖZTETŐ VÁLLALKOZÁST, AMELY SZÁMUNKRA ELVÉGZI A BÚTORSZÁLLÍTÁST.”

Díjszabásunk (költöztetés) előre egyeztetett, ami nem tartalmaz rejtett költségeket (plusz bútorszállítás Budapest határán belül, stb.). Árajánlatkérésnél kérjük, helyesen mérje fel a költöztetés által megmozgatott tárgyakat, a bútorszállítás mennyiségét, mert kiállás után a költöztetés bosszúságot okozhat, vagy több forduló szükséges a sok bútorszállítás miatt.



Vállaljuk az Ön által vásárolt termék házhoz szállítását (bútorszállítást) bútor- és műszaki boltokból. Ezt tehertaxi szolgáltatásnak hívjuk. Költöztetés? Bútorszállítás? Nehéz a zongora? Új irodába költözik? Hívjon! Mi segítünk! Bútorszállításunk minden bútorra kiterjed, nem számít, hogy szekrénysor, komód, ülőgarnitúta, vagy csak egy szekrény. Önnek csak meg kell vásárolnia, és mi hazavisszük, vagy ha költözni szeretne és csak a bútorokat kell elköltöztetni, abban is állunk rendelkezésére. Mint minden vállalkozás, a bútorszállítás terén mi is kedvezményt biztosítunk, állandó megbízás esetén.
Bútorszállítás, és költöztetésen belül a pianínó szállítás, zongora szállítás, a fő profilunk. Továbbá tehertaxit és lomtalanítást is vállalunk.

VILLÁM TRANS – Tel.: 06-30-952-39-94

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IX. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szállítás, költöztetés
 
Eddig megtekintették 132 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "költöztetés BÚTORSZÁLLÍTÁS" című hirdetést látja. (fent)