Betöltés...

Költöztetés Érd

Ár: 10 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Költöztetés bútorszállítás Érd, ahogy az ügyfelek azt elvárják.
Budapest költöztető, bútorszállító cégünk, Érden, Pest megye legnagyobb városában is színvonalasan, Nonstop áll az ügyfelek rendelkezésére.
Az Érdi megrendelőinknek is biztosítani tudjuk a teljes körű szolgáltatásunkat, például, díjmentes költöztető dobozok kölcsönzése, a kényes bútorokhoz (matrac, ágy, kanapé, üllőgarnitúra, Franciaágy, műszaki berendezések, antik bútor, stb) díjmentes Stretch fólia biztosítása, a nagyméretű és lapra szerelhető bútorok szét, illetve összeszerelése, amiért külön felárat nem számolunk.
A költöztetést, bútorszállítást manapság nem Balkáni módszerekkel végzik, hanem a korszerű csomagolóanyagokkal és szerszámokkal, Uniós előírásoknak megfelelő teherautókkal, képzett, gyakorlott, bútorszállító szakemberekkel.
A teherautókon található: a bútorok szereléséhez komplett szerszámkészlet, akkus csavarozók, a bútorok védelmére Stretch fólia, kartonlapok, plédek, paplanok, a bútorok szakszerű rögzítéséhez spanifer, heveder, kötözőanyag, a bútorok mozgatásához párnázott szállítókocsi és gurtni, ezenfelül ragasztószalagot is biztosítunk.
A zongoraszállításhoz, pianínó szállításhoz, antik bútor szállításához papír élvédőket, légpárnás fóliát is biztosítunk, ezeket a csomagolóanyagokat csak beszerzési áron tudjuk biztosítani, (Stretch fólia díjmentes).
A kárpitos, szövetes, bőr, textilbőr bútorokat, mint: matracot, Franciaágyat, ülőgarnitúrát, kanapét, fotelt, saroküllőt díjmentesen fóliázzuk, hogy megelőzzük a véletlenszerű koszolódást, szennyeződést.
A bútorok szerelése sem okozhat fejfájást önnek, mivel a bútorszállító kollégáink, nagy tapasztalattal és szakértelemmel elvégzik ezt ön helyett.
A szakszerű bútorszereléshez minden szükséges szerszámot biztosítani tudunk, így biztonságosan használhatja a bútorokat, és lakásfelszerelési tárgyakat.
Hangszer szállítás, zongoraszállítás, nehéz tárgyak szállítása, pianínó szállítás Érden, ezekre a munkákra jókötésű, erős fizikumú rakodókat biztosítunk.
Sérülés mentesen végezzük el a hangszerek vagy nehéz tárgyak szállítását, megfelelő csomagolóanyaggal védjük ezeket, és a teherautó rakterében pedig szakszerűen rögzítjük a szállítás megkezdése előtt.
A megunt és sérült bútorokat, kacatokat, másoknak értéktelen dolgokat lomtalanítjuk, hulladékudvarba, vagy szemétbányába szállítjuk.
A még használható, sérülésmentes bútorokat, könyveket, ruházatot, lakásfelszerelési, tárgyat ajándékozza rászorulóknak, adományboltoknak.
Irodák, üzletek, cégek költözését Érden, iratanyagok sorrendtartásos szállítását, polcok Salgó polcok, irattartó állványok szállítását és szerelését, irodai műszaki berendezések és fénymásoló berendezések szállítását, irodabútorok szerelését és szállítását rugalmasan tudjuk elvégezni, figyelembe véve a nyitva tartásukat, munkaidejüket, akár hétvégén és éjszaka is a rendelkezésére állunk.
Nálunk nincsenek bújtatott és rejtett árak, mindig csak a megbeszéltek és az elküldött árajánlat szerint kell fi

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Érd
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szállítás, költöztetés
Extrák: díjmentes költöztető dobozok, stretch fólia, bútorszerelés,
 
Eddig megtekintették 494 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Költöztetés Érd" című hirdetést látja. (fent)