Betöltés...

Baleseti Kárrendezés

Ár: 1.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
KÖZÚTI BALESETET SZENVEDTÉL ? ESETLEG KÖZELI ISMERŐSÖDET ÉRTE BALESET? NEM TUDOD KIHEZ FORDULJ TANÁCSÉRT , SEGÍTSÉGÉRT? FELVILÁGOSÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED ?

Európai szintű baleseti kártérítés . Van segítség! Éljetek a lehetőséggel, ha szükséges!

Társaságunk. azoknak az ügyfeleknek a kártérítési ügyének intézésében tud segíteni, akiknek az elmúlt öt (5) évben személyi sérüléssel járó -hazai, vagy külföldi- közlekedési balesete volt teljesen vétlenül, vagy -halál esetén- a hozzátartozóiknak.E mellett munkahelyi balesetek és sport sérüléseknél,sí balesetek, orvosi műhibák egyéb más jellegű baleseteknél is tudunk segíteni. Peren kívül, gyorsított eljárással végig visszük az ügyfél kártalanítási ügyét és méltányos kártérítési összegekhez segítjük a baleset áldozatait. A cég KÁRTALANÍTÁSSAL foglalkozik, nem biztosító!
Sokak számára nyújthat igazán méltányos segítséget - egy ma még, a köztudatban ismeretlen - kártérítési jogosultság címén.
Célunk a legmagasabb minőségű szolgáltatást biztosítani és kizárólag az ügyfél érdekeit szem előtt tartani. Ügyfeleink részére teljes szolgáltatást biztosítunk a kérvény átvételétől, egészen a megfelelő kártérítés kifizetéséig. Keress, hogy tudjak segíteni.
06-30/9969-792

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Jogi / pénzügyi / hitel
 
Eddig megtekintették 267 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Baleseti Kárrendezés" című hirdetést látja. (fent)