Betöltés...

Életjáradék Nemzetközi Vállalatcsoport és Garanciák!

Ár: 100.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Élje Ön is a boldog nyugdíjasok életét, utazzon, hódoljon kedvenc időtöltésének, kényeztesse magát rendszeresen wellness hétvégékkel, vagy járjon gyógyfürdőbe! A G. P. Capital életjáradék konstrukciójával és rendszeres havi járadékával mindez lehetséges!

A G. P. Capital Örökjáradék teljes anyagi biztonságot nyújt Önnek idős korára. Nem kell kiszolgáltatott helyzetben élnie az alacsony nyugdíj miatt. Nemzetközi Vállalatunk egy olyan biztos társ az ön számára, amely élethosszig tartó rendszeres havi jövedelmet biztosít Önnek, melynek köszönhetően, irigylésre méltó életszínvonalon élvezheti nyugdíjas éveit.

A G. P. Capital Életjáradék program szerződéskötéssel egy időben, rögtön kifizeti a teljes évi járadéki összeget, a továbbá szerződésben rögzített havi járadékot folyósítja önnek élete végéig.

A Havi járadék összegét az Ingatlan értékének, illetve az ön életkorának hányadosából határozzuk meg. A G. P. Capital teljes felelősséget vállal, az ingatlanban bekövetkezett, esetleges károkért.

A G. P. Capital a kifizetéseket magántőke, továbbá a G. P. Capital Ingatlan portfóliója biztosítja, melynek folyamatos minőségi gyarapodását a szigorú akvizíciós és üzletpolitika is garantál.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 225 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Életjáradék Nemzetközi Vállalatcsoport és Garanciák!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: