Betöltés...

Denfo Fogsorcentrum

Ár: 45.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ínykímélő megoldás teljes alsó fogsorosoknak

Özv. Tóth Benjáminné puha fogával már jóízűen eszi kedvenc ételeit


Az asszony megköszönte az ínykímélő eljárással készült protézisét, majd hozzátette, hogy csak a Denfo céget fogja ajánlani másoknak is a fogtechnikai kivitelezésre :

„Több hagyományos fogsort csináltak már nekem, de nagyon nehéz volt a megszokás. A fölsővel nem volt különösebb probléma, de az alsót sehogyan se állta az ínyem. Törte, nyomta, sokat kínlódtam vele, visszavittem többször igazításra. Különösen rágáskor fájt nagyon. A szomszéd néni mondta, hogy ő most csináltatott egy új technikával készülő puha protézist alulra és meg tudta szokni, nem tör, jó. Nyíregyházán, a Sipkay - Korányi u. sarkán a Denfo Fogsorcentrumban alkalmazzák ezt az új, puha protéziskészítő eljárást. Nem nyomja az ínyemet, tudok vele enni, jobban fekszik, kiválóan tapad. A száj melege hatására még tovább puhul. Hamar megszokható, kényelmes viselet, mindenkinek tudom ajánlani.”

Az elkészült puha fogsorok viselőinek 84%-a meg van elégedve új fogsorával. Elmondták, hogy jobban bevált mint a hagyományos kemény fogsor és legközelebb is a puhát választanák. Megéri a kissé magasabb ár, mint eltűrni az állandó fájdalmat.

A több nemzetközi díjat elnyert puha, ínykímélő technológia újonnan készített protéziseknél és használt fogsorok alábélelésével is alkalmazható.

Fogsorcentrumunkban az összes fogpótlásféleség bemutatómunkákon megtekinthető, fogorvos-fogtechnikus összedolgozásával elkészítünk bármely pótlást, rövid kivitelezési idővel. Nyíregyháza, Korányi - Sipkay u. sarok 06 70 94 43 610. Nyitva: 8-16.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 499 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Denfo Fogsorcentrum" című hirdetést látja. (fent)